Merhabalar,
Kurulumu yapalı az zaman geçti. Sadece kurulum yaptım, hiç kext falan kurmadım. Ekran kartını tanıtmada @taluyka hocam yardımcı oldu. Sanırım herşey tamam ancak dün Cs:Go oyununu yüklemeyi denedim. Canım sıkıldıkça oynuyordum.
FPS windows'da iken 170-180'lerde alıyordum minimum ayarlarda. Şu an MAC'de 40-50 falan alıyorum. Mouse dönmüyor diyebilirim. Aşırı donmalar kasmalar oluyor.
Henüz photoshop vari uygulamalar kurmadım, after effects kullanıyorum ve ekran kartının tüm performansını alamadığımı düşünüyorum. İlerde onları kurunca onlarda da aynı durumu yaşamaktan korkuyorum.
Performansı yükseltmek için ne yapabilirim?
Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusunu gördüm fakat yapmaya çekindim, sanırım overclockvari bir olay.
Teşekkür ederim.
Sistem bilgileri:
Az önce denemelik CodeOfWar oyununu kurup denedim, medium(oyunda en düşük) ayarda dahi böyle akıcılık hissedemedim. Xcode indirdim, livePreview'i de kasıyor.
Büyük ihtimalle ekran kartını tam performans kullanamıyorum.
Kurulumu yapalı az zaman geçti. Sadece kurulum yaptım, hiç kext falan kurmadım. Ekran kartını tanıtmada @taluyka hocam yardımcı oldu. Sanırım herşey tamam ancak dün Cs:Go oyununu yüklemeyi denedim. Canım sıkıldıkça oynuyordum.
FPS windows'da iken 170-180'lerde alıyordum minimum ayarlarda. Şu an MAC'de 40-50 falan alıyorum. Mouse dönmüyor diyebilirim. Aşırı donmalar kasmalar oluyor.
Henüz photoshop vari uygulamalar kurmadım, after effects kullanıyorum ve ekran kartının tüm performansını alamadığımı düşünüyorum. İlerde onları kurunca onlarda da aynı durumu yaşamaktan korkuyorum.
Performansı yükseltmek için ne yapabilirim?
Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusunu gördüm fakat yapmaya çekindim, sanırım overclockvari bir olay.
Teşekkür ederim.
Sistem bilgileri:
Kod:
İşlemci Adı: Intel Core i7
İşlemci Hızı: 3,59 GHz
İşlemci Sayısı: 1
Toplam Çekirdek Sayısı: 4
L2 Önbellek (her bir çekirdek için): 256 KB
L3 Önbellek: 8 MB
Bellek: 8 GB
Yonga Ailesi Modeli: AMD Radeon R7 240
Tür: GPU
Yol: PCIe
Yuva: PCI Slot 0
PCIe Şerit Genişliği: x8
VRAM (Dinamik, Maks.): 4096 MB
Satıcı: AMD (0x1002)
Aygıt Kimliği: 0x6798
Revizyon Kimliği: 0x0000
EFI Sürücüsü Sürümü: WEFR-117-2018-03-30
Metal: Destekleniyor
Büyük ihtimalle ekran kartını tam performans kullanamıyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- H81M-K
- İşlemci Modeli
- i7 4790
- Grafik Kartı
- HD 7850
- Disk ve RAM
- 120GB SSD 8DB RAM 1600Mhz