PackerdBell [Acer] kullanımdayken bir süre sonra kapanıyor

ihsansaglam2006

APPRENTICE
19 Mar 2017
70
3
0
34
Merhaba,
Zaman tutmadım o yüzden sormayın. DualBoot Sierra kurulumu yaptım, Belli bir zaman sonra kendi kendine cihaz restart çekiyor.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,587
4,401
Sistem günlüğünü kontrol ederek kapanmaya neyin sebep olduğunu bulabilirsin.
Terminal açıp aşağıda paylaştığım kod ile system log çıkartabilirsin.
Kod:
log show --predicate "processID == 0" --start 2016-11-19 --debug
Not; kodda ki tarih kısmını güncel tarih ile değiştir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

ihsansaglam2006

APPRENTICE
19 Mar 2017
70
3
0
34
Tamamdır. Verdiğiniz kodu masaüstüne txt olarak kaydettim. Eğer bilgisayar kullanırken yada boştayken tekrar kapanırsa açıldığında bu kod ile loglarına bakıp anlamaya çalışırım. Size bir sorum bir de ricam olucak;

Bu formun konusu değil ama;
1- IMessage facetime vs gibi bilgisayarı tam olarak mac gibi kullanmak istiyorum. İlgili linki paylaşırmısın
2- Bu şekilde kurulum ile bir bilgisayarı tam bir mac olarak kullandın yada kullanan bir tanıdığın var mı ? neden soruyorum, Şayet olmuyorsa bunlar için boşuna zaman kaybetmek istemiyorum. Beni anlamışsındır, 15-20 Sıkıldım artık format atıp sierra kurmaktan :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,800
7,587
4,401
1- IMessage facetime vs gibi bilgisayarı tam olarak mac gibi kullanmak istiyorum. İlgili linki paylaşırmısın
Rehber burada;
Hackintosh Cihazlarda iMessage Etkinleştirmek
Bu şekilde kurulum ile bir bilgisayarı tam bir mac olarak kullandın yada kullanan bir tanıdığın var mı ? neden soruyorum, Şayet olmuyorsa bunlar için boşuna zaman kaybetmek istemiyorum. Beni anlamışsındır, 15-20 Sıkıldım artık format atıp sierra kurmaktan
Bunun bir garantisi yok. Denemek zorundasın. Ek olarak örneklendirmek gerekirse; Asus z170 deluxe anakart kullanıyorum ve BIOS güncellemesi sonrası native olarak çalışan iMessage artık MLB ve ROM hatası veriyor. Sadece EmuVariable ile iMessage çalışıyor. Diyeceğim o ki, bir çok etken var iMessage için.
Kolay gelsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları