PC'ime Özel Bi Kurulum Dosyası Hazırlayabilir Misiniz?

rubarovan21

APPRENTICE
16 Haz 2017
40
1
0
25
PC'im için uygun olan kextlerle birlikte gerekli kext'ler içine atılıp bi kurulum dosyası hazırlayabilir mi biri?

rubarovan21

APPRENTICE
16 Haz 2017
40
1
0
25
Sitede gerekli her şey var niye böyle bir istekte bulunuyorsun ki? Araştırıp kendin yapabilirsin kendi sistemine ait kurulumu.
Çünkü bir türlü beceremedim, sistemi yüklüyorum herşey iyi güzel kuruluyor ama internet yok, ses yok, wifi zaten desteklemiyor. Sonradan kext yüklemeye çalışınca bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve hiç bir şekilde açamıyorum ne klavye çalışıyor ne mouse. Bilen biri bi kere de düzenlese ya da önceden aynı bilgisayara kurmuş biri kurulum dosyalarını atsa, herkes farklı farklı şeyler yapacağına tek bir kurulum dosyası kullanılsa bunun ne kötü bi yanı var ki?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,796
7,585
4,401
Sana şu konunda gayet açık yardım edildi;
Asus X550LB - macOS Sierra Kurulum Sonrası Sorunlar | Sayfa 3 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ancak konu içeriğine bakınca senin, sana önerilen hiç bir şeye sirayet etmediğin anlaşılıyor. Ve açıkcası o konuya bakıpta, şu anki talebin biraz hazırcılık gibi geliyor. Bu forumda herkes gibi sende çaba sarfetmeli, sorunları çözmek için araştırma yapmalısın. Zira biz sana dosya hazırlasak bile, sen konuya vakıf olmadığın her küçük meselede, senin için sorunlarının çözülmesini talep edeceksin.
Sonuç olarak burası bir forum, ancak kişisel teknik servis değil.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

rubarovan21

APPRENTICE
16 Haz 2017
40
1
0
25
Sana şu konunda gayet açık yardım edildi;
Asus X550LB - macOS Sierra Kurulum Sonrası Sorunlar | Sayfa 3 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ancak konu içeriğine bakınca senin, sana önerilen hiç bir şeye sirayet etmediğin anlaşılıyor. Ve açıkcası o konuya bakıpta, şu anki talebin biraz hazırcılık gibi geliyor. Bu forumda herkes gibi sende çaba sarfetmeli, sorunları çözmek için araştırma yapmalısın. Zira biz sana dosya hazırlasak bile, sen konuya vakıf olmadığın her küçük meselede, senin için sorunlarının çözülmesini talep edeceksin.
Sonuç olarak burası bir forum, ancak kişisel teknik servis değil.
Beni anlamıyorsunuz ki, anlattığınız şeyler sizin dediğiniz gibi olmuyor. Şu işlemi yapın diyorsunuz öyle bi bölüm yok görmüyorum. Siz diyelim ki HP'ye göre anlatıyorsunuz dosyalar HP'ye göre içinde gereksiz dosyalar var. Hangileri gereksiz hangilerini sileceğimi bilmiyorum. Kurulumu yapıyorum sonrasında şu kextin kurulması gerek diyorsunuz kuruyorum kext'ten sonra bilgisayarın yeniden başlatılması gerekiyor başlatıyorum hiç bi şekilde ne klavye ne fare çalışmıyor. Tamamen baştan kurulum yapmam gerekiyor. Keyfimden gelip buraya yardım beklemiyorum.

zamirpolen

JEDI
8 Ocak 2017
250
89
0
41
İzmir
Siz balık tutmayı öğrenmek istemiyorsunuz belli ki. Hazır balık istediğinize göre.
O kadar kolay olsa, onca rehber binlerce mesaj çok gereksiz olurdu değil mi ?
Burada herkes geçtiğiniz yollardan geçmiştir emin olunuz. Abartısız söylüyorum, bir günde 5 defa sistem kurduğumu biliyorum.
Ondan sonra yavaş yavaş kavrıyorsunuz olayı zaten. Bu konunun açılması, sitenin varlığına haksızlık ediyor kusura bakmayın.

• Like
Tepkiler: montezuma
4 Ocak 2017
611
108
251
İstanbul
Bu arkadaşa iAtkOS'u tavsiye edeceğim. Fakat onlarda para istiyormuş? Ne yazık ki...Biraz dili yansın da aklı başına gelsin.