PC'ye macOS sierra kurmada yardım?

zekicin

APPRENTICE
5 Nis 2023
12
2
21
Asus B450 Anakart, Ryzen 5600G işlemci, GTX970 Ekran kartı.
Belirttiğim bu donanıma ait sisteme High Sierreyı sorunsuz nasıl kurabilirim.
Bu güne kadar yaptığım denemler sonuç vermedi, bir yerlerde hata yaptığımın farkındayım
ama bunu tespit edecek kadar teknik tecrübeye sahip değilim
Bu konuda mümkünse yardım almak istiyorum

strangerone

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
7,877
3,771
4,401
Ankara
Sayfaya gidin. AMD işlemciler için Bios ayarlarını yapın.
Usb'ye yazdırmış olduğunuz imaj içerisine (EFI bölüntüsüne) yine sayfada @yusufklncc tarafından hazırlanmış EFI klasörünü atın. Aynı şekilde benim sadece isim değiştirdiğim ekli 6 çekirdek işlemci için hazırlanmış config.plist dosyasını EFI/OC içerisine atın. Kuruluma geçin. hata alırsanız burda görselini paylaşın.

Ekli dosyalar

• Like
Tepkiler: zekicin

zekicin

APPRENTICE
5 Nis 2023
12
2
21
Usb'ye yazdırmış olduğunuz imaj içerisine (EFI bölüntüsüne) yine sayfada @yusufklncc tarafından hazırlanmış EFI klasörünü atın. Aynı şekilde benim sadece isim değiştirdiğim ekli 6 çekirdek işlemci için hazırlanmış config.plist dosyasını EFI/OC içerisine atın. Kuruluma geçin. hata alırsanız burda görselini paylaşın.
Çok Teşekkür ederim ilginiz için hemen. hemen uygulamaya geçeceğim inşallah.
Çok Teşekkürler Değerli kardeşim. sonunda oldu.
İnternet kurmam lazım ancak hiç bir protokol mevcut değil
bunu nasıl gerçekleştirmem lazım. şuna da bir el atıver kardeşim be!
😀

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: strangerone

strangerone

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
9 Haz 2017
7,877
3,771
4,401
Ankara
Yukarda paylaştığım config.plist ile kurulum yapmışsanız:
1.Eklediğim kexti EFI/OC/Kexts klasörü içerisine atın.
2.Yine eklediğim kext işlenmiş config.plisti OC içerisindeki ile değiştirin
3.Sistemi yeniden başlatmadan OpenCore ekranında önce NVRam reset yapın (Yoksa değişiklikler algılanmaz.) Sonra sistemi başlatın.

Ekli dosyalar

• Like
Tepkiler: zekicin

zekicin

APPRENTICE
5 Nis 2023
12
2
21
3.Sistemi yeniden başlatmadan OpenCore ekranında önce NVRam reset yapın (Yoksa değişiklikler algılanmaz.) Sonra sistemi başlatın.
Teşekkürler ilginize
Teşekkürler ilginize
Hocam rahatsız ettim ama talimatlarınızı uyguladım yalnız şu hatayı aldım
WhatsApp Görsel 2023-04-07 saat 20.36.50.jpg

Teşekkürler ilginize

OC: Plist Kext\SmallTreeIntel82576.kext\Contents\Info.plist Is missing forinjectedkext
SmallTreeIntel82576.kext böyle bir uyarı geliyor
Teşekkürler ilginize

OC: Plist Kext\SmallTreeIntel82576.kext\Contents\Info.plist Is missing forinjectedkext
SmallTreeIntel82576.kext böyle bir uyarı geliyor
OC: Plist Kext\SmallTreeIntel82576.kext\Contents\Info.plist Is missing for injected kext SmallTreeIntel82576.kext
Kardeşim değerli üstad, hocam nolur yardım et. tamam sierreyı kurmayı başardık ama ethernet tanımlı değil ekran kartı tanımlı değil kext lerde ekli ancak yok hiç bir şekilde çözemedim. bu iş bende öyle bir hırsa dönüştü ki iki üç gündür durmadan sil baştan sil baştan valla pc yede yazık. internete bağlanayım yeter dğerleri hellederim bir şekilde
Hocam ekte görüldüğü gibi 5 yıl önce çekmiş olduğunuz videoda her şey o kadar kolay ki bu videodaki dosyalar artık yok orada raw yazma işlemi bittikten sonra opencore bölümünde EFI dosyaları da var kurulum sonrası dosyaları da var bu günkü ki yazdırdığımız image lerde bu dosyalar gelmiyor. yani kafam karıştı.
Ekran görüntüsü 2023-04-08 082657.jpg

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: strangerone