İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz merak ve uzun uğraşlar sonucu aranıza katılmış bulunmaktayım. Probook laptopuma Sierra 10.12.6 kurulumunu başarı ile gerçekleştirdim ve açıldı.
Problemlerime gelirsek, internet yok (wifi ve lan dahil) ses yok, başlarken sadece usb ile açılıyor. (Multibeast ile kurulum yaptım)
Bilgisayarımın özellikleri resimdedir, sizden ricam bu özelliklere hangi config.list dosyasını yüklemem konusunda bana yardımcı olmanız, uğraştım ama yol kat edemedim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
Resim eklemeyi unumuşum özür dilerim, donanım bilgilerim buradadır.
Ürün Özellikleri
Intel Core i7 3610QM 2.3 Turbo 3.3 GHz Quad Core
Intel 3. Nesil Core Platformu (Ivy Bridge)
Intel HM76 Mobile yongaseti
8 GB DDR3 SODIMM, 16 GB Bellek desteği
750 GB SATA 2,5" Disk
2 GB GeForce GT630M Ekran Kartı
1 GB DDR3 Ayrılmış Video Belleği
DirectX 11 desteği, VGA + HDMI 1.4
15.6" 1366 x 768 16:9 LED Ekran
DVDRW +/- Dual Layer Sürücü
9-in-1 Çoklu Kart Okuyucu
2 x USB 3.0
1 x USB 2.0
1 x eSATA
Bluetooth 3.0
802.11 b/g/n Wireless
Gigabit Lan
Q Türkçe Klavye, Numerik Pad, Sıvı Yalıtımlı
Multi-Point Touch Pad
1.3 MP Webcam
Stereo Hoparlör
THX ThrStudio Pro
Dahili Mikrofon
1 x Mikrofon Girişi
1 x Hoparlör Çıkışı
2.6 Kg
6 Hücreli Batarya
90W Adaptör
Kensington Kilidi
FreeDos
Biraz daha kurcalarken "kext" sitesi buldum. KCPM Utility Pro ile kexti yükledim ve artık internetime kavuştum. Benim gibi LAN da sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa; olarila.com sitesindeki textleri deneyerek sorunlarını çözebilirler. Bu arada hala Flash olmadan başlatama ma sorunun çözebilmiş değilim. Eğer bu sorun içinde bir çözüm bulursam sizinle paylaşırım. Teşekkürler.
Problemlerime gelirsek, internet yok (wifi ve lan dahil) ses yok, başlarken sadece usb ile açılıyor. (Multibeast ile kurulum yaptım)
Bilgisayarımın özellikleri resimdedir, sizden ricam bu özelliklere hangi config.list dosyasını yüklemem konusunda bana yardımcı olmanız, uğraştım ama yol kat edemedim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
Resim eklemeyi unumuşum özür dilerim, donanım bilgilerim buradadır.
Ürün Özellikleri
Intel Core i7 3610QM 2.3 Turbo 3.3 GHz Quad Core
Intel 3. Nesil Core Platformu (Ivy Bridge)
Intel HM76 Mobile yongaseti
8 GB DDR3 SODIMM, 16 GB Bellek desteği
750 GB SATA 2,5" Disk
2 GB GeForce GT630M Ekran Kartı
1 GB DDR3 Ayrılmış Video Belleği
DirectX 11 desteği, VGA + HDMI 1.4
15.6" 1366 x 768 16:9 LED Ekran
DVDRW +/- Dual Layer Sürücü
9-in-1 Çoklu Kart Okuyucu
2 x USB 3.0
1 x USB 2.0
1 x eSATA
Bluetooth 3.0
802.11 b/g/n Wireless
Gigabit Lan
Q Türkçe Klavye, Numerik Pad, Sıvı Yalıtımlı
Multi-Point Touch Pad
1.3 MP Webcam
Stereo Hoparlör
THX ThrStudio Pro
Dahili Mikrofon
1 x Mikrofon Girişi
1 x Hoparlör Çıkışı
2.6 Kg
6 Hücreli Batarya
90W Adaptör
Kensington Kilidi
FreeDos
Biraz daha kurcalarken "kext" sitesi buldum. KCPM Utility Pro ile kexti yükledim ve artık internetime kavuştum. Benim gibi LAN da sıkıntı yaşayan arkadaşlar olursa; olarila.com sitesindeki textleri deneyerek sorunlarını çözebilirler. Bu arada hala Flash olmadan başlatama ma sorunun çözebilmiş değilim. Eğer bu sorun içinde bir çözüm bulursam sizinle paylaşırım. Teşekkürler.