PS3 le config de ki yaptığım hatayı düzeltme serüvenim.

• Konuyu başlatan wtc
  • Başlangıç tarihi
W

wtc

Guest
Geçenlerde configi mi opencore configatur ile yanlışlıkla bir ayar yapıp save ledim. Tabi ben clover kullanıyorum. Elimde bilgsayar yok :) Shell de açamıyorum hiç bir şekilde.
Benimde aklıma ps3 de cfw olduğu aklıma geldi . Sonra opencore EFI indirmeye çalışıyorum tabi ps3 browser çoğu siteye giremiyorum. Media fire a girebildiğimi gördüm hemen telefona geçip EFI yi indirip media fire a upload ettim sonra. Ps3 e hesapımı girdim indirmeye bastığımda. USB yi taktım çünkü usb üzerine yükleniyordu.Sonra yüklendi mulitman e girip zip li dosyası açtım. Ama bir hata alıyordum atarken. Sebebi ise bazı gereksiz configlerden ve ses dosylarından kaynaklı olduğunu gördüm.Sonra başarılı bir şekilde opencore EFI yi usb ye atabildim. Ve sistemi boot ederek yaptığım hatayı düzelltim ve Mutlu son :)

muhal

APPRENTICE
29 Ocak 2020
72
55
51
Geçenlerde configi mi opencore configatur ile yanlışlıkla bir ayar yapıp save ledim. Tabi ben clover kullanıyorum. Elimde bilgsayar yok :) Shell de açamıyorum hiç bir şekilde.
Benimde aklıma ps3 de cfw olduğu aklıma geldi . Sonra opencore EFI indirmeye çalışıyorum tabi ps3 browser çoğu siteye giremiyorum. Media fire a girebildiğimi gördüm hemen telefona geçip EFI yi indirip media fire a upload ettim sonra. Ps3 e hesapımı girdim indirmeye bastığımda. USB yi taktım çünkü usb üzerine yükleniyordu.Sonra yüklendi mulitman e girip zip li dosyası açtım. Ama bir hata alıyordum atarken. Sebebi ise bazı gereksiz configlerden ve ses dosylarından kaynaklı olduğunu gördüm.Sonra başarılı bir şekilde opencore EFI yi usb ye atabildim. Ve sistemi boot ederek yaptığım hatayı düzelltim ve Mutlu son :)
Telefona indirip OTG kablo ile Flash Diske atsaydın daha kolay olmazmız dı?

BootLoader
t
Laptop Modeli
t
Anakart Modeli
t
İşlemci Modeli
t
Grafik Kartı
t
Ses Kartı Modeli
t
Ağ Aygıtları
t
Disk ve RAM
t
W

wtc

Guest
Telefona indirip OTG kablo ile Flash Diske atsaydın daha kolay olmazmız dı?
İphone telefon ve onların usb dönüştürücüsü 70 tl. felan beleşe varken neden boşuna para harciyim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

mustafaokur

PADAVAN
2 Ara 2016
137
68
101
O değilde çalışan sağlam ps3 oyunlarını nereden indiriyorsun :)

BootLoader
OC 0.6.4
Anakart Modeli
GA z170x Gaming 7
İşlemci Modeli
Intel i7 7700k
Grafik Kartı
Saphirre rx580 8gb
Ses Kartı Modeli
Ca0232
Ağ Aygıtları
Killer 2500