Bu hata 2’inci ekran kartı kapatılmadığı için ortaya çıkıyor. Size tavsiyem Sierra 10.12.6 versiyonunu yükleyin. Sierra da ikinci ekran kartı olduğu halde kurulum yapabilirsiniz. Sitede Sierra konu başlığı altında imaj dosyası mevcut. Sistem kurulumunu yaptıktan sonra ikinci ekran kartını kapatma yoluma gidebilir ve AppStore üzerinden son versiyonu yükleyebilirsiniz.10.13.1 laptop version of your image.
system verilerini Attachment olarak gondermek istedim, opsiyon yok galiba.
HP Pavilion Lap top.
Intel i5-7300HQ Quad core
Hard disk; 1TB HGST HTS 721010A9E630
Display: Intel HD Graphics 630
NVIDIA GeForce GTX1050
Network: Intel DualBand wireless AC7265
Realtek PCIe GBE Family controller
Sound: Intel Display Audio
NVIDIA Virtual Audio Device(WDM)
Realtek High Definition Audio
Bluetooth: Intel wireless Bluetooth
IDE/ATAPi: Intel 100 series/C230 Chiset Family SATA AHCI Controller
BIOS: Insyde F.42, 11/3/2017
SMBIOS version 2.8
ayri hard diske a baska system sierra yukledim, fakat bana lazim olan Windows 10 ile ayni hard diskte Dual Boot, olmasi, yoksa MacBook 12 Im var, 2 bilgisayar tasimak istemiyorum
HATA, soyle yaziyor.
tarihi....(com.apple.WindowServer) (netLoa): Servloa only ran for 0 seconds. Pushing response out by 10 seconds .
Turkcem pek iyi degil Ingilizcem daha kuvvetli malesef.
bana tam hatasiz ve dual boot yapabilecegim bir yazilim hazirlarsaniz, fiyati neyse bildirin, ok ise size parasini havale ederim, sonra bana link verirseniz indiririm. tesekkurler
Don't install Clover bootloader with Multibeast . You need to use Clover bootloader.Multibeast I kullandim, ondan sonar tekrar boot yapmadi MAC kismina. EFI dosyasini kurulum sonrasi nda olan EFI ye degistirmem mi gerek?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.