ÇÖZÜLDÜ Pushing response out by 10 seconds Sorunu

galileo

APPRENTICE
18 Ara 2017
5
3
0
58
2 haftadir ugrasiyorum, her yontemi denedim. yuklemiyor. bana benim sisteme gore tam konfigurasyon lu yazilim yapabilirmisininz ve ucreti? Tesekkurler

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Ne yapıyorsun, neyi yükleyemiyorsun? Hangi sürümü deniyorsun? Sistem bilgilerin nedir? Hata görseli nerede gibi bilgileri sağlamalısın.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

galileo

APPRENTICE
18 Ara 2017
5
3
0
58
10.13.1 laptop version of your image.
system verilerini Attachment olarak gondermek istedim, opsiyon yok galiba.

HP Pavilion Lap top.
Intel i5-7300HQ Quad core
Hard disk; 1TB HGST HTS 721010A9E630
Display: Intel HD Graphics 630
NVIDIA GeForce GTX1050
Network: Intel DualBand wireless AC7265
Realtek PCIe GBE Family controller
Sound: Intel Display Audio
NVIDIA Virtual Audio Device(WDM)
Realtek High Definition Audio
Bluetooth: Intel wireless Bluetooth
IDE/ATAPi: Intel 100 series/C230 Chiset Family SATA AHCI Controller
BIOS: Insyde F.42, 11/3/2017
SMBIOS version 2.8

ayri hard diske a baska system sierra yukledim, fakat bana lazim olan Windows 10 ile ayni hard diskte Dual Boot, olmasi, yoksa MacBook 12 Im var, 2 bilgisayar tasimak istemiyorum

HATA, soyle yaziyor.
tarihi....(com.apple.WindowServer) (netLoa): Servloa only ran for 0 seconds. Pushing response out by 10 seconds .

Turkcem pek iyi degil Ingilizcem daha kuvvetli malesef.
bana tam hatasiz ve dual boot yapabilecegim bir yazilim hazirlarsaniz, fiyati neyse bildirin, ok ise size parasini havale ederim, sonra bana link verirseniz indiririm. tesekkurler

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,383
987
1,401
10.13.1 laptop version of your image.
system verilerini Attachment olarak gondermek istedim, opsiyon yok galiba.

HP Pavilion Lap top.
Intel i5-7300HQ Quad core
Hard disk; 1TB HGST HTS 721010A9E630
Display: Intel HD Graphics 630
NVIDIA GeForce GTX1050
Network: Intel DualBand wireless AC7265
Realtek PCIe GBE Family controller
Sound: Intel Display Audio
NVIDIA Virtual Audio Device(WDM)
Realtek High Definition Audio
Bluetooth: Intel wireless Bluetooth
IDE/ATAPi: Intel 100 series/C230 Chiset Family SATA AHCI Controller
BIOS: Insyde F.42, 11/3/2017
SMBIOS version 2.8

ayri hard diske a baska system sierra yukledim, fakat bana lazim olan Windows 10 ile ayni hard diskte Dual Boot, olmasi, yoksa MacBook 12 Im var, 2 bilgisayar tasimak istemiyorum

HATA, soyle yaziyor.
tarihi....(com.apple.WindowServer) (netLoa): Servloa only ran for 0 seconds. Pushing response out by 10 seconds .

Turkcem pek iyi degil Ingilizcem daha kuvvetli malesef.
bana tam hatasiz ve dual boot yapabilecegim bir yazilim hazirlarsaniz, fiyati neyse bildirin, ok ise size parasini havale ederim, sonra bana link verirseniz indiririm. tesekkurler
Bu hata 2’inci ekran kartı kapatılmadığı için ortaya çıkıyor. Size tavsiyem Sierra 10.12.6 versiyonunu yükleyin. Sierra da ikinci ekran kartı olduğu halde kurulum yapabilirsiniz. Sitede Sierra konu başlığı altında imaj dosyası mevcut. Sistem kurulumunu yaptıktan sonra ikinci ekran kartını kapatma yoluma gidebilir ve AppStore üzerinden son versiyonu yükleyebilirsiniz.
Sitede ikinci ekran kartının nasıl kapatılacağı ile ilgili konu mevcut, ancak dediğim gibi önce Sierra yı yükleyin.
Linkini paylaşıyorum. Laptop Cihazlarda Harici Ekran Kartını Kapatmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

BootLoader
OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,383
987
1,401
Hackintosh kurulumlarında hatasız kurulum maalesef söz konusu değil özellikle ilk kurulumlarda. Hataları kurulum safhasında sitede bulunan yöntemlerle ve açacağınız konularla gidererek config dosyanızı, EFI klasörünüzü ve sisteminize uygun kext dosyalarınızı yüklediğinizde bilgisayarınız İçin uygun bir hale gelir.
Yada alternatif olarak sizin bilgisayarınız ile aynı model ve özelliklere sahip bir arkadaştan veya halihazırda EFI klasörünü paylaşanlardan alarak USB kurulum dosyasındaki ile birebir değiştirerek sağlayabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BootLoader
OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz

galileo

APPRENTICE
18 Ara 2017
5
3
0
58
TSK. Super hemen yukledi sorunsuz. sonra Multibeast I kullandim, ondan sonar tekrar boot yapmadi MAC kismina. EFI dosyasini kurulum sonrasi nda olan EFI ye degistirmem mi gerek? kext, vs lerde benim wifi, Intel 630 ve Nvidia icin birsey gormedim, nerden indiririm, veya ne yapmam lazim. keske ilk sizing site ciksaydi, 2 haftadir kafa kalmadi. Ingilizce video kursaniz, super olur diye dusunuyorum. tekrar tsk, yardiminizi bekliyorum DONATION, linkiniz varmi? yardimlariniz icin bagis yapmaya?

• Like
Tepkiler: Ediko

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Multibeast I kullandim, ondan sonar tekrar boot yapmadi MAC kismina. EFI dosyasini kurulum sonrasi nda olan EFI ye degistirmem mi gerek?
Don't install Clover bootloader with Multibeast . You need to use Clover bootloader.
Clover EFI bootloader download | SourceForge.net
Open the Terminal application and use the diskutil list command and share the result. According to this result, you can customize Clover Bootloader.
Intel DualBand wireless AC7265 doesn't have support.
for Ethernet: Download the appropriate kext from the following link.
Realtek PCIe GBE Family Controller - Network - osx86.net
for Audio you can use VoodooHDA:
[Video Rehber] VoodooHDA ile Ses Tanıtmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
On laptop you can't use external graphic card because of Optimus tech. For using with HD630 you need to use appropriate config.plist. You can download it from the link below.
config.plist.zip

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: Ediko
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler