Arkadaslar bilgisayari hackintosa cevirmek istiyorum ancak bu bilgisayara kext bulamiyorum. Sierra kurulumu yapamiyorum. Mavericks kurdum ancak uygun kext olmadigi icin windowsa donmek zorunda kaldim bu bilgisayara sorunsuz bir mac kurabilir miyiz?
Hocam ekran kartı ses ve etherneti tanıtamıyorum monitör olarak televizyon kullandığım için vga kablosuyla bağlantı yaptım hdmi ile yapınca görüntü ekrana sığmıyor.
hocam şu an elimde sizin hazırladığınız sierra ile keal os mavericks var
İnternet modelini yazmadan nasış bir öneride bulunabilirim. Voodoo için ise Mavericks için olan ayarlar ile kurduğundan emin ol. Ayrıca sistemine Sierra kurulumu da yapabilirsin.
hocam technopat ta paylaştığınız sierra imajı var elimde direk onu kurayımmı? yoksa yenisini mi indireyim
Hocam bilgisayara mavericks kurdum ancak ekran kartını 4 mb olarak görüyor gönderdiğiniz konudaki adımları uyguladım yine aynı hatayı verdi birde bilgisyar başlangıcındaki ses patlaması için bir öneriniz varmı?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.