Bu arada tam olarak ne yapmak istiyorsun? Android telefonlar ile yapabileceğin en fazla dosya transferidir. Aşağıdaki rehberi bir incele. Zİra telefonunda da bazı ayarlar yapman gerekebilir.
Bu arada tam olarak ne yapmak istiyorsun? Android telefonlar ile yapabileceğin en fazla dosya transferidir. Aşağıdaki rehberi bir incele. Zİra telefonunda da bazı ayarlar yapman gerekebilir.
Yeterli bilgi vermiyorsun. Daha öncede yazdım. AIDA64 İle sistem raporu alıp paylaş. Nasıl olduğunu sorma Google İle aratıp ne olduğunu kolaylıkla bulabilirsin.
Yeterli bilgi vermiyorsun. Daha öncede yazdım. AIDA64 İle sistem raporu alıp paylaş. Nasıl olduğunu sorma Google İle aratıp ne olduğunu kolaylıkla bulabilirsin.
Merhaba Hocam nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz ? Şu an bende de aynı sorun var. Wifi çalışıyor ancak bluetooth tarıyor ama bulmuyor. Qualcom Atheros wifi kartım.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.