Merhaba
Acer Aspire V3-571G
İ7 3630QM IVY BRİDGE İŞLEMCİ
GT 730 M EKRAN KARTI
16GB SAMSUNG MEMORY
AR5BWB222 Wifi kart
Bu notebook a başarılı big sur kurdum boot edebiliyorum herşeyi tamam fakat wifi tanıtamadım biraz araştırdım deneyipte yapabilen olmuş , deneyenlerin kext lerini indirip kurunca in memory kernel panic hatası alıyorum. Konulardan bir tanesi ise
osxinfo.net
High Sieara için denediğinin farkındayım ama işletim sistemi belirtmeyip deneyenlerin indirdiği kexti de denedim desteğinizi rica ederim.
Teşekkürler.
Acer Aspire V3-571G
İ7 3630QM IVY BRİDGE İŞLEMCİ
GT 730 M EKRAN KARTI
16GB SAMSUNG MEMORY
AR5BWB222 Wifi kart
Bu notebook a başarılı big sur kurdum boot edebiliyorum herşeyi tamam fakat wifi tanıtamadım biraz araştırdım deneyipte yapabilen olmuş , deneyenlerin kext lerini indirip kurunca in memory kernel panic hatası alıyorum. Konulardan bir tanesi ise
ÇÖZÜLDÜ - Qualcomm Atheros AR5BWB222 Tanıtma Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Merhaba High Sierra kurulumunu gerçekleştirdim fakat ses ve wifi hiç bir şekilde tepki vermedi. Acaba bu(Qualcomm Atheros AR5BVB222) wifi seti için nasıl bir çözüm sağlayabiliriz. Ses için çözüm buldum sizin forumdan.(Realtek ALC269) 2.Sorum ise laptopta ekran kartım GeForce GT 730M Bu driver...

High Sieara için denediğinin farkındayım ama işletim sistemi belirtmeyip deneyenlerin indirdiği kexti de denedim desteğinizi rica ederim.
Teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: