Qualcomm Atheros wi-fi kartı bluetooth on-off

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
53
Qualcomm Atheros wi-fi kartlarındaki bluetooth özelliğini sistem tercihlerinden 'on/off' yapmayı başarabilen oldumu arkadaşlar. Bluetooth hep açık ve sistem tercihleri bluetooth bölümümdeki aç/kapa butonu pasif kalıyor hep. AR5B195 kullanıyorum.

iyi günler.

• Like
Tepkiler: eren22

eren22

APPRENTICE
22 Ağu 2017
25
14
21
44
Qualcomm Atheros wi-fi kartlarındaki bluetooth özelliğini sistem tercihlerinden 'on/off' yapmayı başarabilen oldumu arkadaşlar. Bluetooth hep açık ve sistem tercihleri bluetooth bölümümdeki aç/kapa butonu pasif kalıyor hep. AR5B195 kullanıyorum.

iyi günler.
aynı sorun bende var bluetooth hiç görmüyor wifi ve ethernet sorunsuz ses mükemmel ama bluetooth sıkıntı yok diyor

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
53
AR5B195'de bluetooth var fakat AR5B95'te yok, önce bunu tespit etmek lazım. Bende görüyor fakat denetim masasından on/off yapamıyorum.

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
53
bluetooth geldimi ona bakın, ses'de çakışıyorsa ayrıca başka konu altında çözülür. konu çok dağıldı sanırım, asıl konu başlığı bluetooth çalışırken on/off olayını gerçekleştirebilmek.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler