@montezuma Hocam!
Sistem bilgim imzam da olduğu gibidir. Realtek ALC256 ses kartını AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo konusunda yazdığı gibi, AppleALC.kext ile Config dosyasın da gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra aktif hale getirdim. Dışarıya ses vermesinde bir problem yok. Ancak donanım olarak dahili mikrofon gözükmesine rağmen ses kaydı yapmıyor. Birde daha önce Voodoo ile ses problemini çözüyordum, orada birde kulaklık çıkışı için bir donanım gözüküyordu. Şu anda oda gözükmüyor.
Bunun için bir video da çektim linkini koyacağım. Yandex.Disk
Sistem bilgim imzam da olduğu gibidir. Realtek ALC256 ses kartını AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo konusunda yazdığı gibi, AppleALC.kext ile Config dosyasın da gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra aktif hale getirdim. Dışarıya ses vermesinde bir problem yok. Ancak donanım olarak dahili mikrofon gözükmesine rağmen ses kaydı yapmıyor. Birde daha önce Voodoo ile ses problemini çözüyordum, orada birde kulaklık çıkışı için bir donanım gözüküyordu. Şu anda oda gözükmüyor.
Bunun için bir video da çektim linkini koyacağım. Yandex.Disk
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz