@montezuma Hocam!
Sistem bilgim imzam da olduğu gibidir. Realtek ALC256 ses kartını AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo konusunda yazdığı gibi, AppleALC.kext ile Config dosyasın da gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra aktif hale getirdim. Dışarıya ses vermesinde bir problem yok. Ancak donanım olarak dahili mikrofon gözükmesine rağmen ses kaydı yapmıyor. Birde daha önce Voodoo ile ses problemini çözüyordum, orada birde kulaklık çıkışı için bir donanım gözüküyordu. Şu anda oda gözükmüyor.
Bunun için bir video da çektim linkini koyacağım. Yandex.Disk
Sistem bilgim imzam da olduğu gibidir. Realtek ALC256 ses kartını AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo konusunda yazdığı gibi, AppleALC.kext ile Config dosyasın da gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra aktif hale getirdim. Dışarıya ses vermesinde bir problem yok. Ancak donanım olarak dahili mikrofon gözükmesine rağmen ses kaydı yapmıyor. Birde daha önce Voodoo ile ses problemini çözüyordum, orada birde kulaklık çıkışı için bir donanım gözüküyordu. Şu anda oda gözükmüyor.
Bunun için bir video da çektim linkini koyacağım. Yandex.Disk
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore 0.8.9 (Dev) / Ventura
- Laptop Modeli
- Asus K555UQ-DM028DC
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-6200U
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 520 & Nvidia Geforce 940MX
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 256 (Alc_ID:28)
- Ağ Aygıtları
- Azurewave AW-CE123H BCM94352 (BT BCM20702 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Samsung Evo 860 500GB SSD - 12GB DDR3 1600 Mhz