ÇÖZÜLDÜ Realtek RTL8139/810X ethernet cart/Ralink RT3290/800.11 wifi Kext

dyagizoglu

APPRENTICE
20 Eyl 2017
21
1
0
43
İzmir
Merhabalar Cihazım
HP 15-r021st Dizüstü Bilgisayar (ENERGY STAR)

Realtek RTL8139/810X ethernet cart/Ralink RT3290/800.11 ihtiyacım var internete giremiyoum
yardımcı olursanız sevinirim.Tşkler Saygılar.

dyagizoglu

APPRENTICE
20 Eyl 2017
21
1
0
43
İzmir
hocam wifi için mi bu acaba denedim diye biliyorum ama birde sizinkini deniyiyim birazdan yazarım olursa inanın anlatamam ne kadar mutlu olacağım sesi ekranı geçtim neete girsin yeter :)

dyagizoglu

APPRENTICE
20 Eyl 2017
21
1
0
43
İzmir
hocam birde şunu soracaktım hani sierra yı kuruyoruz ya masa üstü geliyor ayarları yapıyorzu dil ayarlarından falan sonra hani internet ayarlarının yaıldıgı bölüm var oraya geldiğimde hep elle otomatik diyordum hep pc reset atıyor başa dönüyordu taki en son internete bağlanma deyince kurulumu bitirelip masaüstüne ulaşabildim sorun teşkil edermi.

dyagizoglu

APPRENTICE
20 Eyl 2017
21
1
0
43
İzmir
hocam işin tuhaf tarafı iliginize inanın çok tşk ederim şuan sierradan yazıyorum sizin kini tam yüklyecekken bir baktım günceleleme yaptı pc dedi bir baktım nete girdi ama sizin kini özellikle arşivime kaldırdım.. inanın çok ama çok minnetarım şimdi ekran kartlarım ve ses kaldı ondan da yardımcı olabilirmiseniz çok mutlu olurum :(

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
33
Diyarbakır/Amed
yardımcı olduğuma sevindim
ekran krtın için se sadece inteli kullanabilirsin. bunu yapmak içinse indirdiğin imajın içinde efi bölümünün içinde config dosyaları var hd 4200/4400/4600 config dosysını ismini config.plist olarak yeniden adlandır config dosyanla değiştir