- Laptop Modeli
- Deskopt
- Anakart Modeli
- Msi Z97 Gaming 3
- İşlemci Modeli
- Intel 4690K
- Grafik Kartı
- Nvidia GTX970 4 GB
- Ses Kartı Modeli
- Realtek
- Ağ Aygıtları
- Killer e2200
- Disk ve RAM
- 8 GB RAM 1600 MHZ // 1 TB HDD // SAMSUNG EVO 120 GB// KINGSTON 120 V3
Ne demek istediğini daha açık ifade edebilir misin?10.23.1003.2017 için kullanabilir miyim?
Intel Wi-Fi kart desteklenmiyor.pardon yanlış yazdım.
intel(R) dual band wireless-ac 3168 için kext dosyası önerir misiniz lütfen.
teşekkürler.
cevabınız için teşekkür ederim. tp-link usb wireless aldım.Intel Wi-Fi kart desteklenmiyor.
Dosyalar sahibi tarafından silinmiş, erişim engellenmiş ya da bağlantıda yazım hatası yapılmış olabilir.Yayıncının yeni çıkardığı üç sürücü ile konuyu güncellemek istiyorum. Kendim 2.2.2d2 sürümünü kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Ağ üzerinden yüksek hızda aktarım yapmak için güncellemeniz gerekiyor. Bu kext gigabit hızlara kadar çıkmaya olanak sağlıyor.
2.2.2d0: Yandex.Disk
2.2.2d1: Yandex.Disk
2.2.2d2: Yandex.Disk
Version 2.2.2 (2018-01-21)
@montezuma
- Force ASPM state to disabled/enabled according to the config parameter setting.
- Requires 10.12 or newer.
Geçen hafta Yandex Disk hesabıma bir temizlik yapmıştım klasörleri taşıdığım için bağlantılar sıfırlanmış. Google Drive'a yükledim. O klasörlere hiç dokunmadığım için linklerin kırılacağını sanmıyorum.Dosyalar sahibi tarafından silinmiş, erişim engellenmiş ya da bağlantıda yazım hatası yapılmış olabilir.
Selamlar acaba hangi tplink usp modelini aldınız benimde ihtiyacım varda yardımcı olabilirseniz sevinirimpardon yanlış yazdım.
intel(R) dual band wireless-ac 3168 için kext dosyası önerir misiniz lütfen.
teşekkürler.
Hangi yontemi denediysem kurulum olmadi en son gibMacOS ile online kurulum denemek istiyorum fakat bir turlu etherneti tanitamadimKurulum sırasında ihtiyacın nedir ki? Kurulum sonrası tanınması yeterli.