Tarafımca yapılan aşağıdaki kurulumu 21 şubattan beri sorunsuz kullanıyorum. Bugün ilginç birşey başıma geldi. RealtekRTL8111 model ethernet kartım durduk yere bağlantıdan düşmeye başladı. Sonrasında DHCP den ip alamamaya başladı. Firewall - Router - Switch ve Kablo kontrollerini yaptım ve bu tarafta sorun bulamadım. TP-LINK UE330 USB 3.0 3-PORT HUB VE GIGABIT ETHERNET ADAPTÖR İKİSİ BİR ARADA USB ADAPTÖR | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji bu ürünü bilgisayara bağladım ve ethernet kablosunu bağladım ve sorunsuz çalıştı. Onboard realtek kartta nasıl bir sorun olabilir ki bu bağlantı sorununu yaşamama sebeb olabilir. Acaba kext dosyası mı bozuldu? Nasıl bir yol izleyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
[Başarılı Kurulum] Lenovo Z50-70 - Sierra kurulumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ek olarak aldığım hatanın adı : ethernet takılı ama bilgisayarınızın ip adresi yok.
DHCP ile ilgili herşeyi kontrol ettim ama hiç bir gelişme yok.
[Başarılı Kurulum] Lenovo Z50-70 - Sierra kurulumu | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ek olarak aldığım hatanın adı : ethernet takılı ama bilgisayarınızın ip adresi yok.
DHCP ile ilgili herşeyi kontrol ettim ama hiç bir gelişme yok.