ÇÖZÜLDÜ Rebuild Cache nasıl yapılır?

ilyadaberna

APPRENTICE
1 Kas 2017
55
11
21
44
Merhaba;
Başlıktada sorduğum gibi 'Rebuild Cache' nasıl yapılır. bir bilgi verirseniz sevinirim .
Teşekkürler

neuromancer

APPRENTICE
26 Eki 2017
21
8
0
28
Benim kendi notlarım arasında şöyle bir şey yazıyor;

"Rebuild Cache yapmak: terminali açıp > sudo kextcache -i /"

Bu işlem bazen olmuyor, ben çok kurcaladığım için sistemi. Ama ilkin yukarıdaki kodu dene. Eğer terminal donarsa, alternatif olarak şu programı kullanıyorum: Araçlar - KCPM Utility (Gelişmiş Kext Kurma Uygulaması) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Sistemimde çalışan kextlerden bir tanesini bu programın içersine bırakıyorum. Zaten kexti yükledikten sonra programın kendisi rebuild cache işlemini yapıyor.

mehmetyilmaz

PADAVAN
4 Tem 2017
103
16
121
40
İstanbul
Benim kendi notlarım arasında şöyle bir şey yazıyor;

"Rebuild Cache yapmak: terminali açıp > sudo kextcache -i /"

Bu işlem bazen olmuyor, ben çok kurcaladığım için sistemi. Ama ilkin yukarıdaki kodu dene. Eğer terminal donarsa, alternatif olarak şu programı kullanıyorum: Araçlar - KCPM Utility (Gelişmiş Kext Kurma Uygulaması) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Sistemimde çalışan kextlerden bir tanesini bu programın içersine bırakıyorum. Zaten kexti yükledikten sonra programın kendisi rebuild cache işlemini yapıyor.
teşekkürler