S
Silinen üye 7762
Guest
Normalde 17F66 sürümü Nvidia Web Driver desteklemiyor (Bildiğim kadarıyla yanlış biliyor da olabilirim), internette araştırma yaptım ve bunu uyumlu hale getirmeyi buldum. Ve MacOS açılırken NVIDIA Web Driver seçili gelmiyordu bu sorununda çözümü rehberde var.
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, konuyu nereye açacağım hakkında kararsız kaldım :/
Bu rehbere ile aynı bir rehber varsa bu konuyu silebilirsiniz.
1- Terminal penceresine
komutunu yazalım.
2- NVIDIA Web Driver dosyası indikten sonra önümüze bir mesaj gelicek (ne yazdığını hatırlamıyorum) bu mesaja "Y" (Yani evet) yazıp devam edeceğiz. (Evet yazmayın "Y" yazın)
3- Kurulum tamamlandığında "Installation Sucessfull" gibi bir yazı çıkacak bu yazığı gördüğünüzde terminali kapatabilirsiniz.
4- Clover programından config.plist dosyamızı seçip "Boot" kısmına gelip "Arguments" kısmına sağ tıklayıp "nvda_drv=1" seçeneğini seçin, Arguments kısmına "nvda_drv=1" eklendiğinden emin olun.
5- Sonra "Graphics" kısmındaki "Inject NVIDIA" seçeneğini açalım
6- Son olarak "System Parameters" kısmından "NvidiaWeb" seçeneğini açalım.
7- Config ayarlarınızı kaydedin ve Clover programını kapatın. (Clover programını kapatırken önünüze uyarı gelecektir bu uyarıya OK diyin)
Sisteminizi yeniden başlatın ve Hackintosh sisteminizin tadını çıkarın
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, konuyu nereye açacağım hakkında kararsız kaldım :/
Bu rehbere ile aynı bir rehber varsa bu konuyu silebilirsiniz.
1- Terminal penceresine
Kod:
bash (curl -s https://vulgo.github.io/webdriver) 387.10.10.10.40.113
2- NVIDIA Web Driver dosyası indikten sonra önümüze bir mesaj gelicek (ne yazdığını hatırlamıyorum) bu mesaja "Y" (Yani evet) yazıp devam edeceğiz. (Evet yazmayın "Y" yazın)
3- Kurulum tamamlandığında "Installation Sucessfull" gibi bir yazı çıkacak bu yazığı gördüğünüzde terminali kapatabilirsiniz.
4- Clover programından config.plist dosyamızı seçip "Boot" kısmına gelip "Arguments" kısmına sağ tıklayıp "nvda_drv=1" seçeneğini seçin, Arguments kısmına "nvda_drv=1" eklendiğinden emin olun.
5- Sonra "Graphics" kısmındaki "Inject NVIDIA" seçeneğini açalım
6- Son olarak "System Parameters" kısmından "NvidiaWeb" seçeneğini açalım.
7- Config ayarlarınızı kaydedin ve Clover programını kapatın. (Clover programını kapatırken önünüze uyarı gelecektir bu uyarıya OK diyin)
Sisteminizi yeniden başlatın ve Hackintosh sisteminizin tadını çıkarın