Merhabalar sistemimde Windows 10 kuruluydu Mac kurup 2 işletim sistemi kullanmak istedim hocamızın attığı en son ki videoyu izledim fakat İntel işlemcide kurulum yaptığından olmaz diye denemek istemedim. Ryzen 1600 Mac olarak aratıp 40 dakikalık başka bir videoyu izleyerek adımları takip ettim fakat bir yere kadar gelince her şey oldu bir yerde hata alınca durdum devam etmek istemedim. Video'da kurulum sırasında Utilities-> Disk Utility seçeneğiyle orada bulunan hdd'lerden takip ederek bende seçim yaptım 300GB harici olan harddiskimi seçtim Erase tıkladım kurulum takip ettim tamamlandı fakat dosyalar için Windows'a döndüğümde şöyle olduğunu gördüm resmi koyamadım kusura bakmayın linkini koyayım:
Bu şekilde gördüm yani 3 adet sürücü vardı (250GB ssd, 1TB harici, 300GB harici) ben 300GB hariciyi seçmiştim gelip gördüm ki böyle olmuş neden oldu acaba böyle videoyu'da tam izleyip her şeyi tamamlamadım yarısında kaldım sayılır kurulum sonrası işlemleri tam yapamadım.
Hiç bir şey yapmadım yedek vs. gibi işlemler verilerim silinmiş midir ? Silinmiş ise geri getirebilir miyiz? Kurulumun devamını hatasız nasıl tamamlayabilirim. Anlık olarak yardım edebilecek arkadaşlar ile facebook üzerinden veya hangi araç olursa konuşarak devam etsem kuruluma olur mu?
Videonun linki belki yardımcı olmanıza yarar:
İlk kez konu açıyorum yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Özür dilerim bir yanlışım olduysa.
Bu şekilde gördüm yani 3 adet sürücü vardı (250GB ssd, 1TB harici, 300GB harici) ben 300GB hariciyi seçmiştim gelip gördüm ki böyle olmuş neden oldu acaba böyle videoyu'da tam izleyip her şeyi tamamlamadım yarısında kaldım sayılır kurulum sonrası işlemleri tam yapamadım.
Hiç bir şey yapmadım yedek vs. gibi işlemler verilerim silinmiş midir ? Silinmiş ise geri getirebilir miyiz? Kurulumun devamını hatasız nasıl tamamlayabilirim. Anlık olarak yardım edebilecek arkadaşlar ile facebook üzerinden veya hangi araç olursa konuşarak devam etsem kuruluma olur mu?
Videonun linki belki yardımcı olmanıza yarar:
Moderatörün son düzenlenenleri: