OpenCore 6 çekirdekli Ryzen EFI kullandım ancak bu hatayı alıyorum, Rx580 ekran kartım 16GB Ram ve A320M S2H anakarta sahibimKüçük bir forum araştırması ile 6 çekirdek işlemci kurulumu ile ilgili Efi bulunabilir.
Tabii bu arada sistem özellikleriniz ve harici ekran kartınızın ne olduğunu paylaşmanız da önemli bir detay.
Yarın deneyeceğim teşekkür ederimDeneyin bakalım.
A320M S2H .zip
drive.google.com
Onu nasıl yapacağımİlk kullandığınız plistte Kernel>Quirks / APFSTrimTimeout / 0 olarak bir deneyin.
Ekleyin buraya plisti kontrol edelim.
OpenCore Yusufklnç’ın sürümünü kullanıyorum. Güncellerini forumda bulabilir miyim?Bu arada mutlaka efi ve kextleri güncellemek gerekir Örneğin Lilu sizde 1.5.8 sürüm oysa 1.6.7 güncel sürümü var.
Kurulumu yapın sonrası için yazdım.OpenCore Yusufklnç’ın sürümünü kullanıyorum. Güncellerini forumda bulabilir miyim?
Çok teşekkür ederim kurabildim, kurulumda 2 3 kere çökünce internet kısmını geçtim şimdi Ayarlarda Ağ kısmına tıklıyorum ayarlamak için ama ağ kısmı bomboş beyaz neden olur fikriniz var mı?Hata Sayfadaki efi ile çözülmüştü deneyin. (6 çekirdek)
![]()
ÇÖZÜLDÜ - kIOPCIEnumerationWaitTime is 900 Kısmında takıldı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
kIOPCIEnumerationWaitTime is 900 Burada bir saate yakındır bekliyorum ancak ilerleme yok kullandığım EFI ve config ise rehberdekiler Sistem: B450MK Ryzen 5 3500X RX570 8GB RAMosxinfo.net
Harici bir ethernet kartım yok, Gigabyte A320M SH2 Anakartın kendi kartıEthernet kartınızın tanıtılması gerek. Modeli nedir yazın.
Tamam işte onun modeli gerekir. Örneğin bendeki Realtek RTL8111Gigabyte A320M SH2 Anakartın kendi kartı
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.