Merhaba sayın arkadaşlar,
Yeni topladığım kasaya Sequoia kurmak istedim. Sayfada bulunan EFI leri denedim ama ne yaptıysam resim 1 de ki durumu geçemedim. Daha sonra benimle benzer konfigurasyondaki başarılı kurulumlara baktım ve " AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS TUF X670E- PLUS WİFİ Tahoe - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu " konusunda bulunan Efi ile kurulumu tamamladım. Fakat network kartını tanımadı ve network menüsü boş görünmekte (Resim 2)
Doğal olarak tüm ayarlar kurulum yapan arkadaşın anakartına göre yapılmış. (Resim 3)
Network kartının tanıtımı konusunda yardımınızı talep etmekteyim.
Sistemim :
AMD Ryzen 7 9700X
Asus Tuf Gaming B850-BTF Wifi W
Sapphire Nitro Rx 5700X 8 Gb Nitro
2 X 16 Gb. XPG 6400 mhz Cl 32 ram
Efi : 5.55 MB file on MEGA
Yeni topladığım kasaya Sequoia kurmak istedim. Sayfada bulunan EFI leri denedim ama ne yaptıysam resim 1 de ki durumu geçemedim. Daha sonra benimle benzer konfigurasyondaki başarılı kurulumlara baktım ve " AMD Ryzen 9 7950X3D - ASUS TUF X670E- PLUS WİFİ Tahoe - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu " konusunda bulunan Efi ile kurulumu tamamladım. Fakat network kartını tanımadı ve network menüsü boş görünmekte (Resim 2)
Doğal olarak tüm ayarlar kurulum yapan arkadaşın anakartına göre yapılmış. (Resim 3)
Network kartının tanıtımı konusunda yardımınızı talep etmekteyim.
Sistemim :
AMD Ryzen 7 9700X
Asus Tuf Gaming B850-BTF Wifi W
Sapphire Nitro Rx 5700X 8 Gb Nitro
2 X 16 Gb. XPG 6400 mhz Cl 32 ram
Efi : 5.55 MB file on MEGA
Ekli dosyalar
-
161.5 KB Görüntüleme: 130
-
137.5 KB Görüntüleme: 81
-