Mac donanım bağlantılarını bir Usb port gibi algılar. Çakışma varsa ya da algılanmıyorsa çalışmayacaktır. Dolayısıyla ilgisi vardır.
Bu vesile ile port haritalandırma işini de öğrenmiş olurum inşallah. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.
Saygılar sunuyorum.
Bu vesile ile port haritalandırma işini de öğrenmiş olurum inşallah. İlginiz için çok teşekkür ediyorum.
Saygılar sunuyorum.
Sayın hocam,
Bir çok kaynaktan baktım ve videolarıda izledim ama bu Usb Mapping olayını bir türlü beceremedim. Bununla ilgili detaylı anlatılan Türkçe bir kaynak varmıdır ?
Bu konu forumda da bir çok yerde karşımıza çıkıyor.
Bu işten anlayan arkadaşlar bununla ilgili bir rehber hazırlarsa birçok arkadaş için çok faydalı olacağına inanıyorum.
Selamlar.
Saygılar sunuyorum.
Sayın hocam,
Bir çok kaynaktan baktım ve videolarıda izledim ama bu Usb Mapping olayını bir türlü beceremedim. Bununla ilgili detaylı anlatılan Türkçe bir kaynak varmıdır ?
Bu konu forumda da bir çok yerde karşımıza çıkıyor.
Bu işten anlayan arkadaşlar bununla ilgili bir rehber hazırlarsa birçok arkadaş için çok faydalı olacağına inanıyorum.
Selamlar.
Merhaba sayın arkadaşlar.
Günlerdir Asus B850 çipsetli ve 9700X işlemcili sisteme MacOS kurmaya çalışıyorum. Opcore simplfy ile oluşturduğum EFI ile denedim olmadı. Forumda benzer bir konfigrasyon buldum, onunla Tahoe kurmuştum ama network bölümü boştu. şimdi tekrar deniyorum ama o EFI ile kurulum yapamıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda benim kartın aynısına kurulum yapılmış. (
GitHub - michelle0812/9900x-TUF-Gaming-B850-Plus-WiFi ) Sadece işlemci farklı ( 12 çekirdek ) bende 8 çekirdekliye göre değiştirmeye çalıştım ama yine kurulumda hata alıyorum. (Resim1)
Konu hakkında yardımınızı talep etmekteyim.