Merhaba sevgili moderatörlerim ve üyeler, SSD’imde hatalar var ayrıca sağlık bakımından çok kötü durumda dolayısıyla sağlık nedeniyle macOS’u SSD’ime kuramıyorum. Harddiske kurdum fakat çok yavaştı. Sizce bunu Bypass etmenin bir yöntemi var mı veyahut BIOS’ta neleri kapatmalıyım? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Anakartımın markası MSI
İşte disk sağlığımın bilgisi:
Sorunu biraz daha net anladım. Tek çözümü yeni bir SSD almak. Çıkan terminal sonucuna baktığımda zaten çözümü olmayacağını anlamalıydım.
Bir kaç videoya baktığımda terminalden kurulabildiğini gördüm bende işe yaramamıştı. Belki de başka yöntemi vardır diye size sormak istedim. SSD’nin %95 kullanıldığını gösteriyor zaten. Beni şaşırtan Windows’u bu SSD’ye kurabilmemdi ki kurabilmemin sebebini şimdi az buçuk anlıyorum. Yine de bir yerde bir noktayı kaçırdıysam belirtmeyi unutmayın! Bu kadar distro hopperlık yaparsam olacağı buydu zaten.
Kusura bakmayın dostlar.
Anakartımın markası MSI
İşte disk sağlığımın bilgisi:
Özür dileyerek eksik olan görüntüyüde ekliyorum.Merhaba sevgili moderatörlerim ve üyeler, SSD’imde hatalar var ayrıca sağlık bakımından çok kötü durumda dolayısıyla sağlık nedeniyle macOS’u SSD’ime kuramıyorum. Harddiske kurdum fakat çok yavaştı. Sizce bunu Bypass etmenin bir yöntemi var mı veyahut BIOS’ta neleri kapatmalıyım? Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Anakartımın markası MSI
İşte disk sağlığımın bilgisi:![]()
Sorunu biraz daha net anladım. Tek çözümü yeni bir SSD almak. Çıkan terminal sonucuna baktığımda zaten çözümü olmayacağını anlamalıydım.
Ekli dosyalar
-
932 KB Görüntüleme: 95
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- M3 16GB RAM, 512GB SSD MacBook Air (2024)
- Anakart Modeli
- MSI H610M-e
- İşlemci Modeli
- Intel i5 12400f
- Grafik Kartı
- MSI RX 6800
- Ses Kartı Modeli
- Realtek® ALC897
- Disk ve RAM
- Samsung 990 EVO PLUS 2 TB SSD & TOSHIBA 2TB HDD & GSKILL 16GB DDR4 RAM