Safari Klavye Kısayolları Değiştirme

ozymoz

APPRENTICE
9 Haz 2018
22
2
0
33
Merhaba laptopum macbook proda safaride yeni sekme yaptığım zaman command(boşluk çubuğunun hemen solunda) +t tuşunu kullanıyorum. Masaüstüme safariyi yükledim sorunsuz kullanıyorum fakat safaride yeni sekme kısayolu windows tuşu+t şeklinde bunu alt tuşu+t olarak değiştirebilimiyim ? Ayarlar klavye kestirmelerinde ayarları göremedim harici programlarla yapılabilir mi ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Merhaba laptopum macbook proda safaride yeni sekme yaptığım zaman command(boşluk çubuğunun hemen solunda) +t tuşunu kullanıyorum. Masaüstüme safariyi yükledim sorunsuz kullanıyorum fakat safaride yeni sekme kısayolu windows tuşu+t şeklinde bunu alt tuşu+t olarak değiştirebilimiyim ? Ayarlar klavye kestirmelerinde ayarları göremedim harici programlarla yapılabilir mi ?
Şunu deneyebilirsin;
Karabiner - Software for macOS

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

ozymoz

APPRENTICE
9 Haz 2018
22
2
0
33
Süper bunuda halletmiş olduk görseli ekliyorum belki daha başka arkadaşların işine yarar bu şekilde yaptığınız zaman konum olarak apple klavye yerleşimi olmuş oluyor. Apple ürününde geçince el ezberiniz bozulmamış olur. Görseli ekleyemedim link aşağıdadır. Direk görsel sanırım görünmüyor konuda link ekliyorum.

BRoPnfvACpW5o-inYATr1IvCrFE-nijC.png