Samsung galaxy book 10.6

skocabas

APPRENTICE
15 Ağu 2019
7
0
1
Merhabalar, forumda yeniyim, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, samsung galaxy book 10.6 tabletime kurabilirmiyim, teşekkürler

skocabas

APPRENTICE
15 Ağu 2019
7
0
1
Teşekkürler, indiriyorum şimdi. Kurabilirsem deneyimlerimi paylaşırım. os x i ilk defa deneyeceğim. Tabletin stylus kalemi var. dokunmatik ve kalem çalışır ise çok daha güzel olur
Merhabalar, tablette mmc disk var 64 gb, 2 ye böldüm 32 + 32 gb, ilkinde windows 10 kurulu, diğerinide hfs+ a formatladım, ancak clover da diskleri göremiyorum, neden olabilir
Merhabalar, cihazda 64 gb emmc hdd var, ikiye böldüm ilkine win 10 kurdum, diğer kısmada osx kurmak istiyorum, ancak clover diskleri görmiyor, neden olabilir
Sistemin uyumlu görünüyor. Mojave kurulumu deneyebilirsin. macOS Mojave 10.14.5 AMD & Intel Kurulum İmajı
Merhabalar, tablette mmc disk var 64 gb, 2 ye böldüm 32 + 32 gb, ilkinde windows 10 kurulu, diğerinide hfs+ a formatladım, ancak clover da diskleri göremiyorum, neden olabilir

Son düzenleme: