Öncelikle herkese selamlar. Bir süredir elimde olan Chromebook cihazımla biraz oynaşmak adına bir adım attım. Manjaro, Fedora, Windows gibi işletim sistemlerinden sonra sıra Mac OS'e geldi tabiki. Şu ana kadar Wi-Fi, Bluetooth, Pil Yüzdesi gibi sorunları hallettim ve ekran kartını tanıttım. Ancak şöyle bir durum var ki ekran kartı hala 31 mb ve sistem aşırı yavaş çalışıyor. Ses zaten ayrı bir muamma çünkü kendi GitHub sayfalarında bile bu cihazın ses sorununu halledebilen yok resimleri ekleyeceğim zaten. Bu süreçte adım adım yaptığım her şeyi anlatacağım. Umarım buna benzer proje yapmak isteyenler de bu konudan nasiplenir.
Aşağıda Hackintool ile çıkartılmış sistem raporunun görseli bulunmakta. Şu ana kadar yarattığım Config.plist dosyasını da ekliyorum.
Özellikle ekran kartı Framebuffer problemi ve ses için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
GitHub - olm3ca/Galaxy-Chromebook: Mac OS, Linux and other systems on the Samsung Galaxy Chromebook burda da daha önceden bu cihaza uğraşmış bir abimizin emekleri bulunuyor.
Aşağıda Hackintool ile çıkartılmış sistem raporunun görseli bulunmakta. Şu ana kadar yarattığım Config.plist dosyasını da ekliyorum.
Özellikle ekran kartı Framebuffer problemi ve ses için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
GitHub - olm3ca/Galaxy-Chromebook: Mac OS, Linux and other systems on the Samsung Galaxy Chromebook burda da daha önceden bu cihaza uğraşmış bir abimizin emekleri bulunuyor.
Ekli dosyalar
-
221.1 KB Görüntüleme: 150
-
706.7 KB Görüntüleme: 104
-
39.5 KB Görüntüleme: 90