kykmert APPRENTICE 18 Mar 2018 59 2 21 27 ANKARA 22 Nis 2018 #1 disk izlencesi kısmında vmware den 40gb olarak ayırdığım alan çıkmıyor kuruluma devam edemiyorum ne yapmalıyım
disk izlencesi kısmında vmware den 40gb olarak ayırdığım alan çıkmıyor kuruluma devam edemiyorum ne yapmalıyım
B brkcnszgn PADAVAN 6 Ara 2017 139 14 71 30 22 Nis 2018 #2 anladım kadarıyla sanal kurmaya çalışıyorsun ancak sürecini tam yazabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim.
anladım kadarıyla sanal kurmaya çalışıyorsun ancak sürecini tam yazabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim.
kykmert APPRENTICE 18 Mar 2018 59 2 21 27 ANKARA 22 Nis 2018 #3 brkcnszgn' Alıntı: anladım kadarıyla sanal kurmaya çalışıyorsun ancak sürecini tam yazabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kurulum ekranında sözleşmeyi onayladım kurulumu yapabileceğim o başta ayarladığımız 40 gb lık alan çıkmıyo
brkcnszgn' Alıntı: anladım kadarıyla sanal kurmaya çalışıyorsun ancak sürecini tam yazabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim. Genişletmek için tıkla ... Kurulum ekranında sözleşmeyi onayladım kurulumu yapabileceğim o başta ayarladığımız 40 gb lık alan çıkmıyo
B brkcnszgn PADAVAN 6 Ara 2017 139 14 71 30 22 Nis 2018 #4 wmware ile mi deniyorsun virtualbox ile mi ? Bunlarla ilgili sürecin çözümler de değişkenlik göstericektir. Rica etsem onları paylaşır mısın ?
wmware ile mi deniyorsun virtualbox ile mi ? Bunlarla ilgili sürecin çözümler de değişkenlik göstericektir. Rica etsem onları paylaşır mısın ?
kykmert APPRENTICE 18 Mar 2018 59 2 21 27 ANKARA 22 Nis 2018 #5 brkcnszgn' Alıntı: wmware ile mi deniyorsun virtualbox ile mi ? Bunlarla ilgili sürecin çözümler de değişkenlik göstericektir. Rica etsem onları paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla ... vmware
brkcnszgn' Alıntı: wmware ile mi deniyorsun virtualbox ile mi ? Bunlarla ilgili sürecin çözümler de değişkenlik göstericektir. Rica etsem onları paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla ... vmware
B brkcnszgn PADAVAN 6 Ara 2017 139 14 71 30 22 Nis 2018 #6 Şu linki takip edersen sorunsuz şekilde kurabilirsin ; macOS Sierra 10.12.6 Sanal Sistem Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu küçük bir ayrıntıyı kaçırıyor olabilirsin.
Şu linki takip edersen sorunsuz şekilde kurabilirsin ; macOS Sierra 10.12.6 Sanal Sistem Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu küçük bir ayrıntıyı kaçırıyor olabilirsin.