Arkadaşlar Mojave kurulumunu sorunsuz yaptıktan sonra tam şifre ekranı geleceği sırada restart yapıyor. Sadece -x ekleyerek açabiliyorum fakat oda malesef kısıtlı mod biliyorsunuz. Hakkında penceresine safe modda iken girdiğimde ekran kartımı falan tam tanımış olarak (hd7000 2gb ve 1920x1080 çözünürlükte) görüyorum.
Donanımım:
Anakart: Gigabyte Z77-D3H
İşlemci: i5 3550
HDD: Crucial BX 500 (120GB SSD)
Ekran kartı: Sapphire HD7850
Ses Kartı: USB Asus Xonar U5
Wifi: PCE-AC66
Ram: G-Skill RipJaws DDR3 2x4GB
Daha önce HD 6850 ekran kartım vardı ve High Sierra ya kadar aynı donanımla sorunsuz kullandım.
Wifi ve Ses kartım doğal destekli olmasına rağmen söktüm. Ancak böyleyken bile -x komutu haricinde açamadım. Sürekli restart yapıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. En azından nerde hata verdiğini görebileceğim bi yer olsa bakıp yazıcam ama cahilliğime verin
Donanımım:
Anakart: Gigabyte Z77-D3H
İşlemci: i5 3550
HDD: Crucial BX 500 (120GB SSD)
Ekran kartı: Sapphire HD7850
Ses Kartı: USB Asus Xonar U5
Wifi: PCE-AC66
Ram: G-Skill RipJaws DDR3 2x4GB
Daha önce HD 6850 ekran kartım vardı ve High Sierra ya kadar aynı donanımla sorunsuz kullandım.
Wifi ve Ses kartım doğal destekli olmasına rağmen söktüm. Ancak böyleyken bile -x komutu haricinde açamadım. Sürekli restart yapıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. En azından nerde hata verdiğini görebileceğim bi yer olsa bakıp yazıcam ama cahilliğime verin