Ustam çok teşekkürler. Sorun çözüldü.BIOS / Security içinde supervisor password ayarı varsa burada yeni bir şifre atayıp sistemi UEFI olarak ayarlayıp ayarları kaydet ve tekrar BIOS ekranına gelip secure boot kapatmayı dene.
Usta sorunu hallettim sayende. Sierra kurdum Intel HD 5500 tanıtmaya çalışıyorum.BIOS / Security içinde supervisor password ayarı varsa burada yeni bir şifre atayıp sistemi UEFI olarak ayarlayıp ayarları kaydet ve tekrar BIOS ekranına gelip secure boot kapatmayı dene.
10. mesajdaki işlemi yapıp dene.Merhabalar burayı yeni keşfettim benim laptopumdada aynı sorun var secure boot ayarı var ama seçme şansı tanımıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Supervisor Password ayarı yok bende maalesef.10. mesajadaki işlemi yapıp dene.
Hemen atayım görüntüleri, biraz bekleyin lütfen.Sistemin uefi destekliyor ise biosun security bölümünde şifre ekleme gibi bir yer olması lazım. Eğer sistemin uefi desteklemiyor ise SecureBoot yoktur o zaman. Bios görüntülerini paylaş.
Lütfen yazım kurallarına ve dil bilgisine uyarak cevap verelim. Aksi halde uyarı ala bilirsiniz.hemen atıyım görüntüler 5 dakikaya
Tamam, teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen.Lütfen yazım kurallarına ve dil bilgisine uyarak cevap verelim. Aksi halde uyarı ala bilirsiniz.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.