ADIM 1: RestrictEvents.kext İndirin
ADIM 2: ESP'nizi mount edin.
ADIM 3: Önyükleyicinize bağlı olarak, RestrictEvents.kext'i EFI/OC/Kexts dizinine kopyalayın. Ve config.plistinize işleyip kaydedin.
Config.plist'in hala açık olduğunu varsayarsak, config.plist'inizin NVRAM bölümündeki 7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82 UUID listesi altındaki boot-args anahtarına revpatch=sbvmm ekleyin.
Ayrıca NVRAM Değişkenini kullanabilir ve aynı sonucu elde edebilirsiniz. Config.plist'inizin NVRAM bölümündeki 4D1FDA02-38C7-4A6A-9CC6-4BCCA8B30102 UUID listesinin altına aşağıdaki girişi eklemeniz yeterlidir.
Sonrasında config.plisti kaydedin.
ADIM 4: Uygulanan değişikliklerin etkili olması için sisteminizi yeniden başlatın. NVRAM'i en az iki kez sıfırlamanız önerilir.
ADIM 5: Sistemi yeniden başlattıktan sonra, Sistem Tercihleri>Genel>Yazılım Güncellemesini kullanarak güncellemeleri kontrol edin ve varsa bir güncelleme açılacaktır.
NOTLAR:
4D1FDA02-38C7-4A6A-9CC6-4BCCA8B30102:revpatch NVRAM değişkenleri önyükleme argümanlarıyla aynı şekilde çalışır, ancak daha düşük önceliğe sahiptir. macOS Sequoia kullanıyorsanız -revbeta ekleyin.
RestrictEvents.kext kullanılırken CPU Adı değişebilir.
Beta güncellemeleri için Apple Kimliğine giriş yaptığınızdan emin olun.
Güncellemeye çalıştığınız belirli bir macOS sürümü için uyumlu bir SMBIOS kullandığınızdan emin olun.