Merhabalar ben sistemime mac osx kurdum ekran kartı driver yükledim fakat sistem kısmında ekran kartım gtx 1050 ti yerine 7 mb ekran kartı olarak gözüküyor ve ses driver yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
Config dosyanı aç. Boot kısmında nv_disable=1 komutunu kapat. Nvda_drv=1 komutunu aktif et. System parameters içerisinden nvidiaWeb aktif et. Kaydet ve yeniden başlat.
Config dosyanı aç. Boot kısmında nv_disable=1 komutunu kapat. Nvda_drv=1 komutunu aktif et. System parameters içerisinden nvidiaWeb aktif et. Kaydet ve yeniden başlat.
Sorunu Şöyle Çözeceğimi Umuyorum ben internetten indirdiğin nvidia web drivers desteklediği ekran kartlarına baktım gtx 680 serisi ile son buluyormuş. Şuan Sierra 10.12 kullanıyorum 10.12.6 olunca ise web driver 16g29 sürümünü yükleyeceğim. O zaman ekran kartıma destek sunacak ama yardımınız için teşekkür ederim
Evet sorunun kesinlikle o. En başta belirtseydin kurduğun versiyonu daha kısa sürede anlayabilirdik. 10.12.6 sürümünü kurmanı tavsiye ederim. Veya güncelleme yapabilirsin. Sorunun çözülecektir.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.