Sierra 10.12.6 > High Sierra Geçiş Sorunu

mehmetenesmesum

APPRENTICE
25 Mar 2018
5
1
0
34
Sistem Sierra 10.12.6 içinde sağlıklı şekilde kuruldu. Ardından klonlayarak aynı donanıma sahip 3 bilgisayara daha aktarıldı.

High Sierra'ya geçmek istiyorum çünkü;
  • M.2 Harddisk kullanıyorum yama yapıldı fakat arada açarken daire içi çizgi hatası alıyorum.
  • Config.Plist içinde yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor. (Not defteri ile açtığımda değişikliklerin geçerli olduğunu açılırken etki etmediğini gözlemledim.)
  • Ekran kartı tam olarak stabil değil (Gtx 1050Ti <Ara ara program kasılmalar meydana geliyor>) Bu işletim sistemi ile alakalı olmayabilir. Bunu sistemi klonlamakla ilişkilendiriyorum çünkü orijinal imajda hiç sorun yok.)
Aslına bakarsanız klonladığım için High Sierra'ya geçip daha temiz sistem kullanmak istiyorum.

Geçerken denediğim yöntem;

App Store üzerinden indirip sistemi yeninden başlattım. Ardından kurulumun %90 civarında kaldığını farkettim. 2-3 saatlik bekleyişin ardından hiç ilerleme olmayınca iptal ettim. Sistemde sadece Mac işletim sistemi kurulu.

İ5 7500 işlemci / GTX 1050Tİ Ekran Kartı / 16 GB 2133 MHZ RAM / Mortal 270 Anakart

Kurulum için hangi yöntemi kullanmalıyım?
Geç / Geçme tavsiyeniz nelerdir?

Teşekkür ederim, iyi forumlar...

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
35
Neden appstore üzerinden indirip kurulum yapıyorsunuz ? Forumdaki high sierra imajı indirip kurulum yapmayı denedinizmi ?

• Like
Tepkiler: montezuma

mehmetenesmesum

APPRENTICE
25 Mar 2018
5
1
0
34
O şekilde kurulum yapmaya çalıştığımda aslında beceremedim desek yeridir. Direkt olarak güncellemek daha kolayımı geliyor açıkcası elimde stabil çalışan bir sistem var bunu kaybetmek istemiyorum.