Sistem Sierra 10.12.6 içinde sağlıklı şekilde kuruldu. Ardından klonlayarak aynı donanıma sahip 3 bilgisayara daha aktarıldı.
High Sierra'ya geçmek istiyorum çünkü;
Geçerken denediğim yöntem;
App Store üzerinden indirip sistemi yeninden başlattım. Ardından kurulumun %90 civarında kaldığını farkettim. 2-3 saatlik bekleyişin ardından hiç ilerleme olmayınca iptal ettim. Sistemde sadece Mac işletim sistemi kurulu.
İ5 7500 işlemci / GTX 1050Tİ Ekran Kartı / 16 GB 2133 MHZ RAM / Mortal 270 Anakart
Kurulum için hangi yöntemi kullanmalıyım?
Geç / Geçme tavsiyeniz nelerdir?
Teşekkür ederim, iyi forumlar...
High Sierra'ya geçmek istiyorum çünkü;
- M.2 Harddisk kullanıyorum yama yapıldı fakat arada açarken daire içi çizgi hatası alıyorum.
- Config.Plist içinde yaptığım değişiklikler kaydedilmiyor. (Not defteri ile açtığımda değişikliklerin geçerli olduğunu açılırken etki etmediğini gözlemledim.)
- Ekran kartı tam olarak stabil değil (Gtx 1050Ti <Ara ara program kasılmalar meydana geliyor>) Bu işletim sistemi ile alakalı olmayabilir. Bunu sistemi klonlamakla ilişkilendiriyorum çünkü orijinal imajda hiç sorun yok.)
Geçerken denediğim yöntem;
App Store üzerinden indirip sistemi yeninden başlattım. Ardından kurulumun %90 civarında kaldığını farkettim. 2-3 saatlik bekleyişin ardından hiç ilerleme olmayınca iptal ettim. Sistemde sadece Mac işletim sistemi kurulu.
İ5 7500 işlemci / GTX 1050Tİ Ekran Kartı / 16 GB 2133 MHZ RAM / Mortal 270 Anakart
Kurulum için hangi yöntemi kullanmalıyım?
Geç / Geçme tavsiyeniz nelerdir?
Teşekkür ederim, iyi forumlar...