ÇÖZÜLDÜ Sierra clover configerinde oluşan sorun

Umutesmer

APPRENTICE
4 Eki 2017
2
0
0
25
Selamlar, sorunsuz bir şekilde sierra kurulumunu gerçekleştiriyorum. Kurduktan sonra clover config içerisinde mount yapmak için girdiğimiz bölümde, alt kısımda efi partitions bölümü boş görünüyor. Bunun hakkında ne yapabilirim?

Ek olarak wifi sürücüm realtek 8188ce araştırdım, desteklemiyor. Şimdi ben wifi kullanamaz mıyım hiçbir şekilde? Teşekkürler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
Terminal uygulamasını açıp diskutil list komutunu kullanarak çıkan sonucu paylaşırsan iyi olur. Wi-Fi kartın desteklenmiyor. Bu kart yerine harici USB Wi-Fi adaptör kullanabilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Umutesmer

APPRENTICE
4 Eki 2017
2
0
0
25
Boot sorununu hallettim. İlk başta voodo kurdum, driver algılandı ses kontrolu yapabiliyordum fakat sadece entegre ses sistemi vardı ve ses alamıyordum. Silip burada ki alc'yi kurdum, şimdi algılanan driver da gitti :D Ne yapmalıyım?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
ALC kurdun ama, Voodoo ile ilgili kentleri sisteminden kaldırmadan, Rebuild Cache yapmadan, Config / Devices / Audio / Inject içine Ses yonga setine uygun Layout-ID girmeden AppleALC çalışmaz. Bunlara dikkat ederek tekrar dene. Ek olarak Voodoo kurduğun sürüm ile sorun yaşadığından farklı bir VoodooHDA sürümünü deneyebilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler