sierra da ethernet profili yükleme

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
yaklaşık 2 gün önce monster abra a5 v12 cihazıma sierra kurulumu gerçekleştirdim sizlerin yardımı ile fakat şuan şöyle bir sorunum var. Yurtta kalıyorum ve internete girmek için kullanıcı adı ve şifre ile girmemiz gerekiyor okulun sitesinden indirdim gerekli dosyayı fakat wifi donanımı olmadığı için hata veriyor dolayısıyla internet çalışmıyor. Bu mobile config uzantılı dosyayı başka şekilde yükleyemez miyim yada çözüm olarak ne öneriyorsunuz

ayrıca okulun sitesinde şu şekilde pdf var fakat nasıl yapacağımı yinede anlamadım :(
https://netregister.ncc.metu.edu.tr/STUDENT/MACOS-802-1x.pdf

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
Kartın desteklenmeyen bir kart. Dolayısıyla bu ayarları kullanamazsın. Kendine bir USB Wi-Fi adaptör almalı ya da Ethernet profil ayarlarını nasıl yapacağın ile ilgili olarak okulunla konuşup sana yardımcı olmalarını talep edebilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

mustafa_ozkaya

PADAVAN
25 Haz 2017
159
13
221
25
Kartın desteklenmeyen bir kart. Dolayısıyla bu ayarları kullanamazsın. Kendine bir USB Wi-Fi adaptör almalı ya da Ethernet profil ayarlarını nasıl yapacağın ile ilgili olarak okulunla konuşup sana yardımcı olmalarını talep edebilirsin.
Hackintosh Uyumlu Wi-Fi Donanımları | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu şu konudaki usb adaptörden alsam ayarlar bölümününü kullanabilecek miyim peki? birde bende intel dualband ac3168 wifi ve bluetooth kartı var internetten resimlere baktığımda konudakilerden biraz farklı gözüküyor ne yapmam gerekiyor

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
birde bende intel dualband ac3168 wifi ve bluetooth kartı var internetten resimlere baktığımda konudakilerden biraz farklı gözüküyor ne yapmam gerekiyor
Bu üçüncü yazışım: Intel Wi-Fi kartları hiç bir şekilde desteklenmiyor.
Hackintosh Uyumlu Wi-Fi Donanımları | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu şu konudaki usb adaptörden alsam ayarlar bölümününü kullanabilecek miyim peki?
Asus N10 ile Wi-Fi çalışır. Ancak okulun koyduğu ayalar bu kart. ile çalışır mı, garantisini veremem. Denemen gerekiyor.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
O zaman yazdığın şeyi daha düzgün ifade edersen anlayabiliriz. Senin yazdığın yorumu okuyunca çıkan sonuç bu oluyor nitekim.
birde bende intel dualband ac3168 wifi ve bluetooth kartı var internetten resimlere baktığımda konudakilerden biraz farklı gözüküyor ne yapmam gerekiyor

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler