Sierra GTX 970 Ekran Kartında NVIDIA Web Aktif Etmek

Kurmay

APPRENTICE
30 Ocak 2017
59
9
0
44
İstanbul
  1. Siyah ekran aldığım için harici diskimdeki sistem ile macOS Sierra'yı boot ettim.
  2. Clover Configurator içerisinden nv_disable=1'i işaretledim ve ardından System Parameters içerisinden Nvidia Web'i kaldırdım.
  3. RT_Variables içerisinde Booter Config'i=0x028 CsrActiveConfig'i ise 0x67 olarak değiştirdim ve sistemi yeniden başlattım ve başlatırken direk diskteki Clover Bootloader üzerinden başlattım.
  4. Clover Kurarken 1-Uefi Anakartlar için önyükleme 2- Clover'i ESP'ye Yükle 3-DriversUefi64 sekmesinin açılan seçeneklerinden EmuVariableUefi-64.efi ve OsxAptioFix2Drv-64 seçeneklerini işaretledim ve son olarakta 4-Hedef Bölüme RC Scriptlerini yükle seçeneğini işaretledim.
  5. Ardından konuda bulunan (ADGFİX) betiğini çalıştırdım.
  6. EmuVariableUefi-64.efi dosyayı, /Volumes/EFI/CLOVER/drivers64UEFI içine koydum
  7. Çıkan yeniden başlatma isteğinde şimdi değili işaretleyip Clover Configurator'ü açtım.
  8. Buradan nv_disable'ı kaldırıp, System Parameters içinden Nvidia Web'e tik koydum.
  9. SMBIOS tan ekran seçimi olarak 6,1 seçtim (bazı makinalarada 17,1 )
  10. RT_Variables'ı ise Booter Config= 0x028 CsrActiveConfig=0x67 olarak değiştirdim ve yeniden başlattım.
  11. Sistem yeniden başlarken ilk başta çok kısa siyah ekran verdi ancak bir süre bekledikten sonra sistem Nvidia Web Driver aktif bir şekilde çalışmaya başladı.
  12. Ben bunları ÇÖZÜLDÜ - MacOS Sierra GTX970 Problemi | osxinfo bu linkten bakarak bazı konularda değişiklikler yaparak yaptım.
    fBJzYP-ECre5TIscfkPJ4IUTWjtAJBuM.png

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler