ÇÖZÜLDÜ Sierra Güncelleme Sonrası Klavye Çalışmıyor

aschil

APPRENTICE
26 Ağu 2017
59
29
21
Merhaba arkadaşlar sierra son sürüm imaj kullanıyorum ve güncelleme yapınca klavye gidiyor haliyle şifre yazamıyorum. Bende güncelleme yapmama kararı aldım, sorun çıkmaması için.
Sorum, sizde mi güncellemeleri yüklemiyorsunuz. Apple Store içerisindeki güncellemelerden bahsediyorum.

BootLoader
opencore 0.7.5
Anakart Modeli
Asus prime B450M-K2
İşlemci Modeli
AMD Ryzen 5 3600
Grafik Kartı
Asus RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları
Realtek 8111H
Disk ve RAM
KIOXIA 240GB SSD - James Donkey 120GB SSD - TOSHIBA 2TB HDD

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,774
7,556
4,401
Güncelleme yaptığından sisteminde kullandığın yamalı kextler, dsdt vs varsa bunların yeniden yüklenmesi gerekir. Ya da kullandığın kextler Sierra'nın güncel sürümü ile uyumsuz olabilir. Bunların güncellerini araştırıp bunları kullanmalısın. Ek olarak güncellemeyi imaj üzerinden de yapabilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: aschil

aschil

APPRENTICE
26 Ağu 2017
59
29
21
Güncelleme yaptığından sisteminde kullandığın yamalı kextler, dsdt vs varsa bunların yeniden yüklenmesi gerekir. Ya da kullandığın kextler Sierra'nın güncel sürümü ile uyumsuz olabilir. Bunların güncellerini araştırıp bunları kullanmalısın. Ek olarak güncellemeyi imaj üzerinden de yapabilirsin.
Az önce EFI dosyasının yedeğini alarak yaptım hocam, ses ve wifi en azından gider diye düşündüm ama hiç sorun çıkmadı. Öncesinde problem çıkarmıstı ozellikle klavye kopmle gitmişti.

BootLoader
opencore 0.7.5
Anakart Modeli
Asus prime B450M-K2
İşlemci Modeli
AMD Ryzen 5 3600
Grafik Kartı
Asus RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC897
Ağ Aygıtları
Realtek 8111H
Disk ve RAM
KIOXIA 240GB SSD - James Donkey 120GB SSD - TOSHIBA 2TB HDD
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler