O Ralink 3070 İdi @montezuma Bu ise Elimde Bulunan Farklı Kart Önceki Olmayınca Kafam Ağrıdı Açıkcası Sizide Yormak İstemedim Bende Uğraşmıyordum Bayadır Şimdi Şansımı Bide Bu Kartla Denemek İstedim Realtek RTL 8187
Daha önce verdiğim kextlerin dmg içinde kaldırma betikleri olması lazım. Bunları dene. Ek olarak Library / Extensions yada System / Library / Extensions içinde kurduğun kextleri arayabilirsin. Sistem ayarları içinde görünenleri de mouse sağ klik yaparak silebilirsin.
Paket kurulumundan sonra Sistem Ayarları içinde bir ayar menüsü çıkmadı mı? Buradan Wi-Fi ayarlarını yapman gerekiyor. Daha önceki konuda da aynı şeyi sormuştum onda da yanıt alamamıştım.
Uygulamalar içinde Realtek uygulaması var mı peki? Buradan açmayı denedin mi? Ayrıca dediğim gibi garantisi yok zira güncel bir sürücü değil. Yani çalışmama ihtimali var.
Anladım @montezuma sağol yine Aslına Bakarsan Bi Önceki Denediğimiz (everest ewn-720) bu İdi Ağgıt Yöneticisinde ve aida64 te adı
802.11n USB Kablosuz LAN Kartı olarak geçiyor hiçbir sürücü bilgisi verilmemiş ben ralink 3070 e aygıt kimliğini internette araştırarak ulaştım sayılır yanlış sürücü de olabilir varmı bi yöntemi bulmanın @montezuma
Sürekli Online Gözüküyordun Kusura Bakma @montezuma Bu arada Son Verdiğin Kext Başarılı Şuanda MacOs Tan Yazıyorum Nasıl Mutlu Oldum Anlatamam. Çok Sağol
Bu Wifi Nin Bağlı Olup Olmadığını Durum Çubuğunda Nasıl Gösterebilirim.
siri bağlantı problemi yaşıyorum diyor ve donma var
grafiklerimde donma var dalgalanmalar oluyor
ekran kartım hala 7mb
klaklık çıkışı çalışmıyor
bunlar için farklı konu mu açayım burda yardımcı olurmusun
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.