Sistem gayet normal çalışıyodu. Tp link wifi adapter buldum. Onun driverin buldum googledan .pkg dosyasıydı kurdum restart yaptıkdan sonra böyle oldu. Sistem açılmıyor
İlk olarak sistemi -x komutu ile açmayı dene ve kurduğun kexti sil. Bu komut ile açılmazsa Windows 'ta paragon HFS indir ve Windows üzerinden OS X kurulu diske erişerek system/ library/extensions içinden kurduğun kextleri sil.
Windows'da kext kurulumu yapan setupun unistall.commandını buldum içine baktım neleri siliyor diye. Windows üzerinden onları sildim, ama yine çalışmadı. Sonra Efi/clover/drivers64UEFİ içine OsxAptipFixDrv.efi atdım çalıştı
İlk olarak sistemi -x komutu ile açmayı dene ve kurduğun kexti sil. Bu komut ile açılmazsa Windows 'ta paragon HFS indir ve Windows üzerinden OS X kurulu diske erişerek system/ library/extensions içinden kurduğun kextleri sil.
Sorunun ne ise sistem bilgilerini imzana ekleyip konu açmalısın. Ek olarak konuda belirttim zaten sorunun nasıl çözüleceğini. Daha nasıl yardım edebilirim?
Sorunun ne ise sistem bilgilerini imzana ekleyip konu açmalısın. Ek olarak konuda belirttim zaten sorunun nasıl çözüleceğini. Daha nasıl yardım edebilirim?
Hata veren kexti paragon hfs ile sildim ama yine açılmıyor sistem ne yapmalıyım .
Ondan önce çalışıyordu @montezuma
Hata veren kext : AppleSmarttouchpad
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.