İntel İ7 870Sistem özelliklerini yazın.
Kullandığınız efi hakkında bilgi verin.
eski efi klasörünün yanında kurulum sonrası klasörünü de silmem gerekiyor mu ve verdiğiniz dosyayı tam olarak nasıl atacağımı bilmiyorum macosx ve adsız klasör 14 var içeriğindeEkli Clover efi ile deneyin. Hata vermezse OpenCore efi düzenlenebilir.
adsız klasör 14.zip
drive.google.com
adsız klasör 14 ün içinde EFI ve. DS_Store adında dosya var onu da atmam gerekiyor muKurulum sonrasının silinmesine gerek yok.
macOS uzantısı windowsun indirmelerde oluşturduğu bir klasördür silin onunla işiniz yok.
Adsız Klasör 14'ün içerisindeki efi klasörünü Usb Efi bölüntüsünde Kurulum sonrası klasörünün yanındaki efi ile değiştirin.
Sadece Efi. Öbürü gizli dosyadır.
yok diye biliyorumBu anakartın UEFI desteği yok mu?
kopyala ve değiştir mi demem gerekiyor
bu ekranda hiç ilerlemeden 5 dakikadır kalması normal midir acaba48758[/ATTACH] 199021, member: 486"]
Daha önce denediğiniz OpenCore Legacy Boot dosyaları var sanırım. Bu Clover boot dosyası öyle yapın değiştir deyin.
tamamdır bekliyorum hâlâ aynı durumdaHayır değil alt bant dolunca açılması gerekir. Sanırım Ekran kartı hatası veriyor. Bekleyin kontrol ediyorum.
tamamdır deniyorum hemenYukarıya yeni config.plist ekledim deneyin.
Yukarıya yeni config.plist ekledim deneyin.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.