Hocam sifrdan kurdum config dosyasini degistim fakat gene mause calismiyorİndirdiğin config dosyasını ~/EFI / CLOVER içindeki Config.plist dosyası ile değiştireceksin.
3 port ile de deneyebilirsinBilgisayarım'da sadece 1 tane usb3.0 portu mevcut diğerleri 2.0 gene işe yarar mı?
Windows'da IMAJ USB'si taktigin zaman, alttaki resimde kirmizi alanda bulunan goruntu belirecektirWindows uzerinde İmaj usbsine bakınca EFI diye bir klasör bulamadım.
RAW imajini rufus ile yazdirmadin degil mi?Bende yok o acaba rufus ile imajı yazdırdım ondan olabilirmi çünkü win32 programı açılmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4721
Ekli dosyayı görüntüle 4722
estagfrullah, ama rehberleri iyice okumadigini ve incelemedigini dusunuyorum. Bu sekilde saglikli bir kurulum yapamayabilirsin. Raw imajini yazabilecegin uygulama linki;evet rufusla yazdırdım sanırım aptallık ettim. win32 programı çalışmıyor başka alternatif var mı ?
Sierra indirmen cok daha guzel olmus, high sierra ile sierra'nin kurulum asamalari hemen hemen ayni. hem high sierra'ya gore daha stabil. Hemen altta sierra kurulumlari ile ilgili rehberleri veriyorum;Tamam çok teşekkür ederim bıkmadan yardımcı olmaya çalıştığın için. fakat son bir sorum var benim indirdiğim normal sierra sürümü burda high sierra anlatılıyor yanlışlık olmaz mı?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.