Sierra Kurulum Sonrası Sistem Açılmıyor

tarikkaya

APPRENTICE
4 Şub 2018
2
0
0
35
Normal kurulumu yaptım sıkıntısız. Grafikler normal şekilde. Güvenli moda girmeden kurdum. USB ile ilk açılışı yapmaya çalışıyorum hata alıyorum. Yazılar okunmayacak hale geliyor, öylece bekliyor. Güvenli modu ACPI değerini içindeki sürücüleri ekleyip çıkararak denedim aynı yerde kalıyor. Tahminim USB ama çözüm bulamadım. Yardım edin lütfen cepten yazıyorum. Yedek aldım 120 lik SSD' ye kurdum. Sorunun USB'den yada AHCI' den kaynaklandığını düşünüyorum. Bunun için frag arıyorum en azından masaüstüne gelebilirsem sürücüleri yükleyeceğim. Bozuk ekran görüntüsü ve bir öncesinin capsları:
WXfg6KO1evZLB1h0PKrsUG_k6g_Wflgz.jpeg

WXfg6KO1evZLB1h0PKrsUG_k6g_Wflgz.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:

tarikkaya

APPRENTICE
4 Şub 2018
2
0
0
35
hocam cpus=1 ve 0 denedim fark yok nullcpuyuda ekledim bi fark yok usb yada ahci için bi komut varmı acaba

en son yazan hid legacy shim sonra ekran görüntüsü gene girilmez işareti çıkıyor

• Eğer EFI içinde OsxAptioDrvFix kullanıyorsanız bunu OsxAptioDrv2Fix iledeğiştirin (İksini aynı anada kullanmayın).
bunu nasıl yapıcam ? nerden yüklicem windowsda göremediğim usb nin içine nasıl atıcam ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,811
7,593
4,401
  • Eğer EFI içinde OsxAptioDrvFix kullanıyorsanız bunu OsxAptioDrv2Fix iledeğiştirin (İksini aynı anada kullanmayın).
EFI / CLOVER içinde DriversOFF klasörü içinde gerekli dosyalar mevcut. Bunun yanında USB 2.0 portu kullan. USB 3.0 portu bu hatalara neden olabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler