Evet bu sebep oluyor olabilir. Eğer diskini tamamen formatlama imkanın varsa tamamen formatlayıp Mac + Win10 sıralaması takip ederek kurulumunu yap.
Ek olarak kullandığın imaj bizim imaj mı bilmiyorum. Eğer değilse bizim imajımız ile dene ayrıca.
Sistemde ki EFI bölümü 200MB'dan küçük ise (Windows kurulumunda 100MB'dir.) böyle bir hata alabiliyoruz ben diski sıfırdan formatlayıp devam ettim fazla zorlamaya gerek yok.
bende tamamen formt attım direk windows kurmadan mac kurdum şuan bir sorun yok kuruldu ve kullanıyorum teşekkürler ilginiz için bir şey daha sormak istiyorum voodoohda kurdum ama sesim çok az çıkıyor son sesde bile bunu yükseltmenin bir yolu varmı
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.