macOS Sierra temiz kurulum yaptım. Ancak usbsiz çalışmıyor. Clover Bootloader UEFI ayarlarına göre yaptım (biosta UEFI seçili). Ayrıca ses için aşağıdaki özelliklere göre hangisini kurmam gerekiyor.
Sistem Özellikleri
Sistem Özellikleri
İşlemci | tür : Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M İşlemci saat hızı : 2,60 / 3,20 Turbo GHz Ön Veri Yolu : 1600 MHz 3. seviye önbellek : 3 MB |
Ekran bağdaştırıcısı | tür : CUDA™ Teknolojisini ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 630M bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: NVIDIA denetim panelinde gösterildiği gibi yüklü 6 GB sistem belleği ile en fazla 4.095 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) bağlı veri yolu : PCI Express® |
Dahili görüntü modları | Aşağıdaki dahili video modları desteklenir : çözünürlük : 1.366 x 768 |