macOS Sierra temiz kurulum yaptım. Ancak usbsiz çalışmıyor. Clover Bootloader UEFI ayarlarına göre yaptım (biosta UEFI seçili). Ayrıca ses için aşağıdaki özelliklere göre hangisini kurmam gerekiyor.
Sistem Özellikleri
Sistem Özellikleri
| İşlemci | tür : Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M İşlemci saat hızı : 2,60 / 3,20 Turbo GHz Ön Veri Yolu : 1600 MHz 3. seviye önbellek : 3 MB |
| Ekran bağdaştırıcısı | tür : CUDA™ Teknolojisini ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 630M bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM. Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: NVIDIA denetim panelinde gösterildiği gibi yüklü 6 GB sistem belleği ile en fazla 4.095 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) bağlı veri yolu : PCI Express® |
| Dahili görüntü modları | Aşağıdaki dahili video modları desteklenir : çözünürlük : 1.366 x 768 |