Merhaba,
Bilgisayarımda şöyle bir sorun var.
Bilgisayarımın hiçbir zaman uyku moduna geçmesini istemediğim için uyku modunu kapatmıştım.
Ama yine de bilgisayarım, uzun süre kullanılmadığında kendiliğinden ekranı kapanıyor ve yaklaşık 12 - 13 dakika sonra bilgisayar anlam veremediğim şekilde kendini yeniden başlatıyor bunu nasıl anladım derseniz terminal açık kalmıştı terminal de başlama dakikaları yazıyordu 2 aralığa baktığımda böyle bir sonucu elde ettim.
1- Uyku modu kapalıyken neden kendiliğinden ekran kapanır?
2- Uyku modundayken neden yeniden başlar?
Bu problemi nasıl çözebilirim ?
montezuma hocam daha çözüm olarak bu linkte ki seçenekleri paylaşmış bende yaptım ama yine de cihaz kendiliğinden uykuya geçiyor.
Bu resimde ki saat aralığı bilgisayarın açılışı ve yeniden başlama aralığıdır.
Bu resim ise uyku modunu kapalı tuttuğumun resimidir.
bu da config dosyam.
2018-02-08_w37g6ug9 | Files.fm.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarımda şöyle bir sorun var.
Bilgisayarımın hiçbir zaman uyku moduna geçmesini istemediğim için uyku modunu kapatmıştım.
Ama yine de bilgisayarım, uzun süre kullanılmadığında kendiliğinden ekranı kapanıyor ve yaklaşık 12 - 13 dakika sonra bilgisayar anlam veremediğim şekilde kendini yeniden başlatıyor bunu nasıl anladım derseniz terminal açık kalmıştı terminal de başlama dakikaları yazıyordu 2 aralığa baktığımda böyle bir sonucu elde ettim.
1- Uyku modu kapalıyken neden kendiliğinden ekran kapanır?
2- Uyku modundayken neden yeniden başlar?
Bu problemi nasıl çözebilirim ?
montezuma hocam daha çözüm olarak bu linkte ki seçenekleri paylaşmış bende yaptım ama yine de cihaz kendiliğinden uykuya geçiyor.
Bu resimde ki saat aralığı bilgisayarın açılışı ve yeniden başlama aralığıdır.
Bu resim ise uyku modunu kapalı tuttuğumun resimidir.
bu da config dosyam.
2018-02-08_w37g6ug9 | Files.fm.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- Opencore
- Laptop Modeli
- Lenovo IdeaPad Z510
- İşlemci Modeli
- Intel i5 4200m
- Grafik Kartı
- HD Graphics 4600 & Nvidia 740m