Merhaba,
Gayet güzel bir sistem, gayet güzel bir kasa, corsair ML pro serisi fanlar ve işlemci soğutucusu olarakta h115i extrem sıvı soğutma kullanıyorum. Normalde windowstayken genel webde gezinme film izleme vs. hatta bir çok işlemde gece bile pek fan sesi duyulmaz muhtemelen fanlar %30 civarında çalışıyor en fazla. Ama gel gelelimki sierraya geçtiğimden beri bilgisayarın açık olması yetiyor
Fanlar ortalama %80-90 da çalışıyor doğal olarak çok fazla ses var. HWMonitör'den bakayım dedim ama bilgisayardaki harddisk harici hiçbir şey görmüyor (kextleri falan yüklü) Orada ne bileyim ekran kartı olsun sıvı soğutma olsun sistemin yüklü olduğu m2 olsun, ram'ler olsun hiçbir şey gözükmüyor bununla ilgisi var mı bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim
Gayet güzel bir sistem, gayet güzel bir kasa, corsair ML pro serisi fanlar ve işlemci soğutucusu olarakta h115i extrem sıvı soğutma kullanıyorum. Normalde windowstayken genel webde gezinme film izleme vs. hatta bir çok işlemde gece bile pek fan sesi duyulmaz muhtemelen fanlar %30 civarında çalışıyor en fazla. Ama gel gelelimki sierraya geçtiğimden beri bilgisayarın açık olması yetiyor
Yardımcı olursanız sevinirim
- Anakart Modeli
- MSI MEG Z490I Unify
- İşlemci Modeli
- Intel 10700K
- Grafik Kartı
- XFX 5700XT THICC III
- Ses Kartı Modeli
- Harici DAC
- Ağ Aygıtları
- USB WIFI
- Disk ve RAM