Zaten aynı pencerede açar... Ancak NTFS bir disk ise açtığınız birim, o zaman farklı pencerelerde açar. bunun önüne geçmek için TUXERA NTFS yükleyebilirsiniz. Böylece hem diske erişim izni vermiş olur hem de aynı pencerede açmış olursunuz.
Zaten aynı pencerede açar... Ancak NTFS bir disk ise açtığınız birim, o zaman farklı pencerelerde açar. bunun önüne geçmek için TUXERA NTFS yükleyebilirsiniz. Böylece hem diske erişim izni vermiş olur hem de aynı pencerede açmış olursunuz.
Son olarak Tuxeranın tam olarak aktif olmasını nasıl yapabilirim. bu için de bilgi verebilirmisiniz? çünkü porgamı kurdum ama hala NTFS olan diske veri atamıyorum veya silemiyorum. internette araştırdım ama kimse bişe yazmamış konuyla ilgili.
Son olarak Tuxeranın tam olarak aktif olmasını nasıl yapabilirim. bu için de bilgi verebilirmisiniz? çünkü porgamı kurdum ama hala NTFS olan diske veri atamıyorum veya silemiyorum.
Tuxera kurulumundan sonra herhangi bir ayar yapmana gerek yok. Kurulum sonrası sistem yeniden başlatılacak ve sonrasında erişim verilmiş olacak. Tuxera'nın dezavantajı ücretli bir uygulama olması.
Sorunu çözdüm. NTFS olan diski sağ Tıklayıp ÇIKAR dedim ve sonra Disk İzlencesinden çıkarttığım Diski seçip MASAÜSTÜNE BAĞLA butonuna tıkladım. vee Artık NTFS olan Diske yazıp silebiliyorum.Teşekkür Ederim Herkese
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.