- BootLoader
- Clover Mojave
- Laptop Modeli
- Toshiba Satellite M50-A-11J
- İşlemci Modeli
- i5-4200U
- Grafik Kartı
- GT740M & HD 4400
- Ağ Aygıtları
- Intel(R) Wireless-N 7260
- Disk ve RAM
- 240GB SSD & 8GB 1600Mhz DDR3 RAM
Burdaki İmajı indirdin mi elinde varsa yardımcı olayım konu açtığın sorun var mı?
Açtığın konu Wi-Fi uyumluluğu ve sana bununla ilgili cevap veriliyor ama sen daha macOS kurmadığını belirtiyorsun. Bunun üstüne de konum var diyorsun. AÇtığın konuya da bakıyorum ve benzer konuyu açmışsın ve sıkıntısız macOS kurduğunu yazmışsın. Kurduysan o zaman buradaki çözümleri deneyeceksin. Ve konun açmış olduğun konuya taşındı.Kırmızı olanlar buranın imajları. Hepsiyle denedim, olmadı. Catalina, elmada takılıyor. Big Sur, 15 daika kaldı kısmında takılıyor. High Sierra, beyaz yazılarda takılıyor.
Anladığım kadarı ile yok hocam. İsterseniz EFI'yi atayım buraya.wifi kartı tanınmamış configde birden fazla kext varsa sorun olabilir.
Bunun için sistem tercihlerine gir ve başlangıç diskinde windows seç ve yenide başlat nvrama kayıt girsin. Sistem açıldığında direkt windowsu boot eder ama bootloader ekranında istersen macOS seçebilirsin.Hocam, bir de şunu söyleyeyim: PC kardeşimin olduğu için hiçbir şey takılı değil iken PC'ye, direkt Windows'dan açılmasını istiyorum.
Hocam, direkt Windows'a girecekse nasıl macOS seçeceğim? Ayrıca EFI'ye bakabildiniz mi? Hangi yolları izlemeliyim WiFi konusundaBunun için sistem tercihlerine gir ve başlangıç diskinde windows seç ve yenide başlat nvrama kayıt girsin. Sistem açıldığında direkt windowsu boot eder ama bootloader ekranında istersen macOS seçebilirsin.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.