Siri reset atıyor

Mehmetdişli

APPRENTICE
9 Haz 2017
1
0
0
34
selam. Şans eseri forumu gördüm ve sierra kurayım dedim. Direk kurdum sorun yaşamadım. Siri videosunu gördüm ve aynısını uyguladım. Ama siriyi çalıştırınca sistem kilitleniyor ve reset atıyor. Ayrıca ses bazen cızırtılı veya çok kötü oluyor(kulaklık takımca) ses için vodoo kurunca hiç açılmadı. Bende applealc rehberini uyguladım ve tüm ıd değerlerinide denedim. Laptop özelliklerini
4700hq 16gb ram, 1tb hard disk ve alc233 ses kartı. Siri çalıştırma imkanı var mı ?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,588
4,401
Siri videosu, Siri çalışıyorsa uygulanan bir rehber. Ek olarak her Hackitnosh cihazda Siri çalışacak diye bir kaide yok. Siri çalışması için sadece Mikrofon ve Ses yetmiyor. Bunların yanında yerleşik olarak tanınmış lokasyon servislerini çalıştıran Wi-Fi gerekmekte. Ve genel olarak ta USB Wi-Fi adaptörler ile Siri çalışmayacaktır.
Eğer yukarıda yazdıklarım tamamsa Şu an ses ve mikrofon çalışıyor mu peki? Bunları hangi yöntemle çalıştırdın?

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler