High sierra'ya geçeyim derken bazı sorunlar yaşadım ve 10.12.6 sürümüyle temiz kurulum yaptım. Aylardır sorunsuz kullandığım sistemdeki kext ve config dosyasını kullandım. Bu config dosyasıyla imessage&facetime kullanabiliyorum. SMBIOS ayarları donanıma uygun. Eskiden sistem açıldığında donma sorununu yaşamıyordum. Şimdi ise durum farklı. HD4600'lerin standart sorunu bu kurulumdan sonra beni de vurdu.
Enable 9mb cursor.... ve 0x0a260006 disable 0204.... yamalarını denedim işe yaramadı. Dikkatimi çeken şey önceki sorunsuz kurulumda aşağıdaki resimde görünen bilgisayar ismi (mehmet macbook pro) yoktu. Şimdi ise var. Bunu eskisi gibi sadece simge gösterip bir şey yazmayacak duruma getirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır?
Sistem kimliğini Macbook pro 11,3 olarak değiştirip imessage ayarlarını tekrar yaptım.
Başlangıçtaki donma sorunu çözüldü. Sistem sorunsuz.
Enable 9mb cursor.... ve 0x0a260006 disable 0204.... yamalarını denedim işe yaramadı. Dikkatimi çeken şey önceki sorunsuz kurulumda aşağıdaki resimde görünen bilgisayar ismi (mehmet macbook pro) yoktu. Şimdi ise var. Bunu eskisi gibi sadece simge gösterip bir şey yazmayacak duruma getirmek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır?
Sistem kimliğini Macbook pro 11,3 olarak değiştirip imessage ayarlarını tekrar yaptım.
Başlangıçtaki donma sorunu çözüldü. Sistem sorunsuz.