Uzun aradan sonra yine ben
Xcode ile uygulama geliştirme serüvenine atılarak tekrar hackintosh kullanmaya devam ediyorum. Github üzerinden benim sistemime yakın bir kullanıcının EFI'sine 2-3 değişiklik yaparak kendi sistemime uygun şekilde hazırladım. İzleme dörtgenine kadar her şey tıkır tıkır çalışıyor. Sadece ufak bir eksik var; bu cihazda bir türlü bataryayı tanıtamıyorum. ACPI yamalamayı daha denemedim, bu konuda daha bilgin kişilerden yardım almak için. ECEnabler ve SMCBatteryManager hazırda olan bu
config'de aktifmiş, bu yüzden bu yöntemin çalışmadığını doğruluyoruz. ACPI yamalamak bu bataryayı aktif eder mi bilmiyorum ama bataryanın model numarası ve kullandığım config'i buraya ekliyorum.
EFI'nin linki: GitHub - taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh: Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI
Batarya modeli Ubuntu'da MWL32b olarak geçiyor. Windows'da model numarasını gösteren bir yer bulamadım.
config'de aktifmiş, bu yüzden bu yöntemin çalışmadığını doğruluyoruz. ACPI yamalamak bu bataryayı aktif eder mi bilmiyorum ama bataryanın model numarası ve kullandığım config'i buraya ekliyorum.
EFI'nin linki: GitHub - taarkov/Honor-MagicBook-X15-Hackintosh: Honor MagicBook X15 Hackintosh EFI
Batarya modeli Ubuntu'da MWL32b olarak geçiyor. Windows'da model numarasını gösteren bir yer bulamadım.
Ekli dosyalar
-
52.3 KB Görüntüleme: 147
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- Asus Prime B450M-K II
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 5 3600 6 Core
- Grafik Kartı
- ASUS ROG Radeon RX 5700 8G